Seranovi

Ova epizoda je bila jedna od boljih! A Hose Luis je kralj! Kako mu stoji nosnja...xaxaxaxa...A tek epizoda sutra? Bice 100% bolja od ove veceras! I vidite da serija moze da bude ista ako ne i bolja bez nekih glumaca! Naravno ako je neko od onih koji su otisli nekom omiljeni, naravno da mu nije isto, ali u globalu epizode su VRH!

Extra epozoda :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Coni 73 godiste :lol::lol::lol:Samo 3 godine starija od Eve.Izgleda ko da joj je mama.
Pepa Aniorte-1973, Murcia, Murcia, Spain
Nisam mogao da verujem.Mozda je greska:confused::shock:A Santi mladji od Dijega godinu dana.:shock:

Extra epozoda :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Coni 73 godiste :lol::lol::lol:Samo 3 godine starija od Eve.Izgleda ko da joj je mama.
Pepa Aniorte-1973, Murcia, Murcia, Spain
Nisam mogao da verujem.Mozda je greska:confused::shock:A Santi mladji od Dijega godinu dana.:shock:

Nije greska u CONI nego u Evi..!
Ko zna sta je radila sve da bi izgledala ko da ima 17godina...
Ko je PEPA..?
Za Santija znam, ali dobro ruznjikav covek...

Inace epizoda je bila VRH!!!:D

Za Wappa. Na nekom nasem forumu sam procitao film "Siroce". Uostalom ja ne ucim spanski da bi znao da prevedem da li je to tacno ili ne. Uostalom;who cares?!?!

Matt, ne moras da se ljutis ako sam te ispravila. Nisam mislila to na ruzan nacin i nije mi bila namera da te uvredim. El orfanato definitivno znaci sirotiste, a bez obzira sto ne ucis spanski, postoje recnici za te stvari.
Kako to mislis, who cares? Mogao si onda da ga nazoves i siromah i siroto dete i sirochichi i sve varijante na tu temu. Sta cemo sad da se gadjamo izrazima?

P.S. Ako ja nekad pogresim, slobodno me ispravi i ti i bilo ko drugi...

Matt, ne moras da se ljutis ako sam te ispravila. Nisam mislila to na ruzan nacin i nije mi bila namera da te uvredim. El orfanato definitivno znaci sirotiste, a bez obzira sto ne ucis spanski, postoje recnici za te stvari.
Kako to mislis, who cares? Mogao si onda da ga nazoves i siromah i siroto dete i sirochichi i sve varijante na tu temu. Sta cemo sad da se gadjamo izrazima?

P.S. Ako ja nekad pogresim, slobodno me ispravi i ti i bilo ko drugi...

Znas koliko me zanima da kupujem recnik spanskog.Ma koga briga za to?Da li je "Sirotiste" ili "Siroce"?.Ne vidim poentu tvog reagovanja.Nije ovo cas spanskog.A ti sto ucis preko televizije, svaka cast.Ovo je jedina serija na spanskom koju sam gledao u zivotu.I ne zanima me taj jezik.A ti idi zali se na onom drugom forumu sto su napisali "Siroce" a ne "Sirotiste".Nemam nista protiv da me neko ispravi za nesto ali ovo je banalna stvar.Idi na forum "Ucimo spanski" pa se tamo ganjaj sa njima.

Nije ovo cas spanskog.A ti sto ucis preko televizije, svaka cast.Ovo je jedina serija na spanskom koju sam gledao u zivotu.I ne zanima me taj jezik.A ti idi zali se na onom drugom forumu sto su napisali "Siroce" a ne "Sirotiste".Nemam nista protiv da me neko ispravi za nesto ali ovo je banalna stvar.Idi na forum "Ucimo spanski" pa se tamo ganjaj sa njima.

Prvo, nemoj da pretpostavljas gde sam ja ucila spanski jer nemas pojma. To sigurno nije bilo preko televizije.
I mozes film da zoves Siroce do kraja zivota, sto se mene tice!
I ajde vise dosta o tome, necu sa nikim da se prepucavam oko gluposti....

Back