Seranovi

Moram pogledati taj film.
Sta kaze ona ovde?Wapa znas Spanski?Izgleda da je nesto u vezu tog filma, ili problem pusenja ulicom :lol::lol::lol:

Ala je spustila onu novinarku! Iskulirala je posteno! Nesto u vezi oskara je, mislim, a drugi deo kada je kuliraje o njenom privatnom zivotu! Pametna zena nece intimne stvari da objavljuje u javnosti!

Moram pogledati taj film.
Sta kaze ona ovde?Wapa znas Spanski?Izgleda da je nesto u vezu tog filma, ili problem pusenja ulicom :lol::lol::lol:

Znam. Evo gledam.
Čestita joj riba na ulozi u filmu i pita šta misli o svojoj kandidaturi za oskara, kaže belen mogućoj kandidaturi i da je jako zadovoljna.
Ova je pita da li je zadovoljna svojom karijerom glumice, pošto u zadnje vreme ima mnogo uspeha, belen kaže da joj stvari idu jako dobro. Pita da li je nervozna što će ići još jednom na dodelu oskara (?), ona odgovori kao nešto da će teško biti nominovan film za neki oskar pošto je redatelj mlad (to baš nisam najbolje razumela).
Onda joj ova kaže da su u nekim novinama izašle njene slike sa Danijelom, bivsim mužem, sa fudbalske utakmice njihove ćerke, i pita kakvi su im odnosi. Belen ćuti, naravno.
Kaže novinarka da se nada da joj dobro ide veza sa onim bradonjom (moje reči) Jose Luisom i da li će je on pratiti na putovanju u NJujork (mislim da je to bilo pred put na premijeru filma u SAD). Ona opet ništa. I to je to.
Contento?

Bilo bi lepo da se vratimo na temu, a to su Seranovi a ne Belen Rueda. Sta ste toliko spopali sa njom, pa ona je najvise kriva sto je Lusija poginula u seriji! Da Belen nije htela posto-poto da ode, Lusija bi jos bila u seriji i mi bismo uzivali u njenom drustvu...

Bilo bi lepo da se vratimo na temu, a to su Seranovi a ne Belen Rueda. Sta ste toliko spopali sa njom, pa ona je najvise kriva sto je Lusija poginula u seriji! Da Belen nije htela posto-poto da ode, Lusija bi jos bila u seriji i mi bismo uzivali u njenom drustvu...
to je njeno pravo i ne trebamo da je osudjujemo !!!
Belen je Lusija!!!
DA nije nje,taj lik najvjerovatnije bi bio potpuno drugaciji i ne bi bio takav!Tako,zasto je osudjivati za ime boga?!Jel ona rob(Belen)?Ona treba kao da radi nesto ,a ne zanima je vise samo zato da bi je mi gledali?Ovako je imala 2 Oskarovska filma i super joj ide!
ZNate sta je najbolje...kad se Lusija iznervira ali umijesto da pukne ona zagrize donju usnu...

Ja sam se zaprepastila da je Lurditas 5 god. starija od Eve!
Ne znam zašto ali se meni Eva činila kao da ima 20 god. a da je Afrika starija od nje kad ono....
Inače lepa je i Lurditas kada je srede i isfeniraju kosu pošto je u seriji poružnjena onom frizurom i odećom. A Lusija izgleda odlično za svoje god. a pogotovo što je rodila troje dece a ima takvu figuru.

Bas je lepa teta...
Volela bih da mi je jedna tetka takva,
ali mislim i na njeno ponasanje iz serije,
to sa veronaukom itd. ...
(Posto sam ja antihrist...)

Nego ko zna radnju sledecih epizoda neka mi posalje na privatnu poruku...
HVALA...

Ljudi, kako vas vishe ne smara da ostavljate tako besmislene postove?!?
Jel neko uspeo da kontaktira Studio b u vezi termina emitovanja? Stvarno je glupo shto nema ponedeljkom. Bolje da nema petkom. Ionako vecina ljudi izlazi u provod. Ja jurim kuci iz grada da bih stigao da gledam u 3 sata reprizu!

Back