Seranovi

Svi pričaju gde ode Lucia,što neko ne objasni gde je otišla Veronica Sanchez?Molio bih ako neko zna,da nas uputi zašto je otišla iz serije?Usput Eva je ubedljivo najbolja riba u seriji!Najsimpatičnija,najsladja,najlepša,tip devojke koja vam se uvuče pod kožu i sve na svetu bi uradio za nju!Prosto rečeno,ženio bih je odmah bez razmišljanja!!!

Pa, ona je otisla jer je htela dalje da gradi svoju karijeru i nije htela da je ljudi pamte po "Seranovima" samo. Posle odlaska iz serije snimila je nekoliko filmova. "Mia Sarah" je jedan film koji je najavljivan kao preporod spanske komedije i sl. ali ne mogu da ti potvrdim kako je tacno prosao u bioskopima. Posle toga je snimila "Las 13 rosas" i to je jedan od uspesnijih filmova u Spaniji ove godine, tako da je sada opet u medijima ima malo vise, a trebalo bi da se pojavi njen film koji je radjen u spansko-argentinskoj produkciji - "Zenitram, el Argentino que vuelva" ili tako nekako...

Inace, slozio bih se sa svim sto si rekao a nju...

Pa, ona je otisla jer je htela dalje da gradi svoju karijeru i nije htela da je ljudi pamte po "Seranovima" samo. Posle odlaska iz serije snimila je nekoliko filmova. "Mia Sarah" je jedan film koji je najavljivan kao preporod spanske komedije i sl. ali ne mogu da ti potvrdim kako je tacno prosao u bioskopima. Posle toga je snimila "Las 13 rosas" i to je jedan od uspesnijih filmova u Spaniji ove godine, tako da je sada opet u medijima ima malo vise, a trebalo bi da se pojavi njen film koji je radjen u spansko-argentinskoj produkciji - "Zenitram, el Argentino que vuelva" ili tako nekako...

Inace, slozio bih se sa svim sto si rekao a nju...

Da,''Las 13 rosas'' je ove godine imao čak 14 nominacija za Goja nagrade, isto koliko i ''El Orfanato'' u kom igra Belen Rueda (Lucia). Koliko sam čuo, film ''Mia Sarah'' nije nešto uspešno prošao u tamošnjim bioskopima, a dodao bih da je još snimila i film ''El Calentito'' u kom i peva i film ''Los dos lados de la cama''...

Inace, ''Zenitram'' se željno iščekuje u Španiji.

pa eva izgleda mnogo mladje nego shto jeste!! ko bi reko da ona ima 30 god.! meni vishe izgleda da ima 20-ak!
Ne izgleda samo ona mladje, nego i Markos i Raul, koji isto tako imaju trideset ili blizu trideset godina.Secam se da sam se bas iznenadila kada sam sasvim slucajno saznala njihova godista, a bila sam ubedjena da su mozda samo malo stariji od srednjoskolaca.

Eva je 76 godiste da izgleda kao da je 86. Tete je dete, nju i ne gledam ko zensko. Za Kandelu i Lurditas nemam komentar. Kandela je malo lepsa. Lusija je dobra riba. Elena izgleda ko gozila (kakva su ono ramena). Afrika je sipma nije neka lepotica. Sto se tice muskaraca ne bi komentarisao. Niko nije nesto lep ali su svi simpaticni.
Dobra je bila ona profesorka fitnesa i ona sto se Markos sa njom zabavljao. Dobre su!!! :lol:

Eva je 76 godiste da izgleda kao da je 86. Tete je dete, nju i ne gledam ko zensko. Za Kandelu i Lurditas nemam komentar. Kandela je malo lepsa. Lusija je dobra riba. Elena izgleda ko gozila (kakva su ono ramena). Afrika je sipma nije neka lepotica. Sto se tice muskaraca ne bi komentarisao. Niko nije nesto lep ali su svi simpaticni.
Dobra je bila ona profesorka fitnesa i ona sto se Markos sa njom zabavljao. Dobre su!!! :lol:

Skoro u svemu se slazem sa tobom, osim da je Kandela lepsa od Lurditas, ali i to je stvar ukusa. I upravo tako - niko nije posebno lep, ali imaju ono NESTO sto ih cini privlacnim i interesantnim i tera te da jedva cekas sledecu epizodu. A u tome i jeste draz ove serije, sto nisu svi lepotani i zgodni - jer toga nema ni u zivotu, pa sto bi bilo na TV. Onda bi to licilo na one latino-sapunice, gde se ne zna ko je od koga zgodniji, lepsi i bolje obucen, a toga u stvarnom zivotu nema. Mnogo vise je tipova poput Santija, Dijega i Fitija. Valjda nam se zato toliko i svidjaju. Ni Markos ni Raul nisu neki lepotani, ali ulepsavaju seriju.

Za Evu, Tete, Afriku i Elenu se ne bih slozio sa tobom...A profesorka fitnesa mora da ti se svidja kada je bila misica Spanije mislim 2003...

Da,''Las 13 rosas'' je ove godine imao čak 14 nominacija za Goja nagrade, isto koliko i ''El Orfanato'' u kom igra Belen Rueda (Lucia). Koliko sam čuo, film ''Mia Sarah'' nije nešto uspešno prošao u tamošnjim bioskopima, a dodao bih da je još snimila i film ''El Calentito'' u kom i peva i film ''Los dos lados de la cama''...

Inace, ''Zenitram'' se željno iščekuje u Španiji.

Koliko znam, "El Calentito" snimila dok je jos bila u "Seranovima", a za "Dos lados de la cama" stvarno nisam siguran, pa ne bih nista da tvrdim.

Inace, ja sam skinuo film "Mia Sarah", onako sa tehnicke strane izgleda fino uradjen, i Veronica je tu ispala simpaticna za medalju, ali sta mi vredi kad ne mogu da 'povatam' o cemu se radi, a titlova nigde nema. Inace, tu glumi onaj lik iz "Un paso adelante" sto je glumio profesora koji je bio cimer sa onim niskim bradonjom, zaboravio sam im imena.

Evo jedna evina slika od juce, verovatno sa ove ceremonije gde je Belen dobila nagradu, i jos dve slicke

Ima na ovom linku:http://www.elpais.com/articulo/agen...Belen/Rueda/elpepuage/20080304elpepiage_5/Tes video sa dodele nagrade Fotogramas od juče. Belen je nagradu predao Diego, tj. Antonio Resines, baš su bili slatki, dvaput su se cmoknuli :kiss:

Inače, Markitos - Fran Perea je počeo da snima novu seriju na Telecincu Hospital Central (odnosno serija nije nova, ali se on sad u nju uključio, glumi lekara). Naslov u El Mondu bio "iz taverne u bolnicu" - ja se presekla da mu nije nešto bilo! A vratiće se i u Seranove na jednu epizodu, kad bude Dijegov 50. rodjendan.

Baš to, Elena ima ramena k'o Tajson... Sva mi je ko neka razgoračena žaba... Ali o ukusim ane treba raspravljati ja samo iznosim svoj. Eva j eprelepa na onoj slici sa premijere... Neverovatna je! Niska je a opet je u nju sve tako SAVRSENO upakovano, guza grudi struk, kukovi... Ja kao žensko za nju kažem da je onaj tip devojke koju jednostavno morate da volite( nisam nastrana), a Afri mi je simpa i kul je likuša, Tete mi se sva izbubuljičavila i pretvorila u obraze. E ljudi ne znam za vas, ali mene Kandela podseća na Goluma iz Gospodara prstenova... Xe xe xe, Golum...;-);-)

A od frajera, naravno alex i Fiti... Da, da da... Fiti mi je baš sexi i muževan. U stvarnom životu retko se nalazi tip koji se onako ponaša prema ženi kao Fiti prema Kandeli, i ona ode... Ima neko takav kao Fiti za mene? xe xe xe... Dijegito je lik.

A od frajera, naravno alex i Fiti... Da, da da... Fiti mi je baš sexi i muževan. U stvarnom životu retko se nalazi tip koji se onako ponaša prema ženi kao Fiti prema Kandeli, i ona ode... Ima neko takav kao Fiti za mene? xe xe xe... Dijegito je lik.
jESTE.Nije lijep ali...i dobrica je sto je isto vazno...Alex mi je ponekad k'o zena.
Nije moj tip.
AJde sad dosta o fizickom izgledu,kao neke tetke dok citaju Skandal :lol:

Back