ja samo da kazem da serija vise nece bit ista bez markosa,eve,kandele i lusije...
NEZNAM ZASTO SU SNIMALI AKO NEMA POLA GLUMACA!!!!Mislim ostali su
jos dobri glumci ali *** kad se naviknes na nekoga8-)
A zasto ce lusija da ode iz serije???
Slažemo se u pogledu Lucije. Ali po meni ni mlade nisu loše, evo npr Afrika je jako zgodna devojka, Eva nije nešto lepa ali je simpatična, ova nova Elena nije loša. Kandelu i Lurditas neću da komentarišem.
Ali sa druge strane, što bi žene u seriji sve bile extra lepe kad bi od svih muških u seriji samo za Aleksa moglo da se kaže da je stvarno zgodan tip, Markos i Raul (izvinite devojke koje ih volite) više su simpatični nego lepi - to je moje mišljenje. A čuveni trio, a tek Chuki :shock:- mislim, šta reći?
Ma kakav majstor. Devojka prosecnog izgleda koja sa 17 godina umislja da je neka glumica i neka lepota. Osecam da je isfurana hiljadu i sto posto!
Za muskarce se slazem, ali meni je licno EVA neuporedivo i lepsa i bolja i zgodnija od Afrike. A za muskarce, Lurditas i Kandelu opet ne bih komentarisao.
Inace, u "Blic"-ovom Tv programu danas objavljen mali tekst o seriji i novim epizodama.
Likovi kazu pocinje 6. sezoona sa 124 epizode, likovi su neobavesteni do zla boga.
I jos jedna stvar - prema IMDB-u epizoda od srede "El toro por los cuernos" je 13. u petoj sezoni, tako da ili su oni preskocili sve ostale epizode u 5. sezoni i krenuli odma' sestu da emituju, sto ne bih bas rekao, ili mi NE GLEDAMO NOVU SEZONU, vec samo nove epizode, odnosno od 14. epizode 5. sezone pa nadalje.
Kako mislite,zasto su snimali seriju???
Zbog novca!Da su je stopirali u predprosloj epizodi (kad se poslednji put pojavljuje Eva...ma znate gledali ste :wink: ) uz nekoliko korekcija serija bi postala SAVRSENA.
Ovako je samo unistavaju...bez kraja i konca :x
Sto se tice ljepote,prvo da prokomentarisem muskarce...Markos je zgodan,Raul jeste lijep ali nije moj tip,mnogo je sladji kad je tuzan nego kad se budalise,Alex je previse...ma nesto previse

cak mi je malo kao zena u izgledu,Santijaga necu da komentarisem,Dijego onako celav...fITI je toliko simpatican da mi je sladak...
Sto se tice zena,ovo sto sam ja vidjela najljepsa je Elena.I super je lik,ali nikada nece moci da zamjeni Evu.Eva,ima mozda malo veci nos,ali je slatka.To je vec objasnio The One Who

.
Afrika...valjda jer je laf,meni je zgodna,a da glumi drugacije mozda bi bila samo slatka

Belen Rueda of course da je lijepa...
Kandela ok...sad ce te me ubiti...neuporedivo ljepsa od Lurditas.
Tete...kao mladja da,a ono sto sam vidjela na slikama...bezveze.
Choni seljanka.
Nego,jeste li gledali poslednju epizodu?Bas me iznenadilo,koliko je DIjego primitivan barem kad je sa Santijem i Fitijem...ajde za Santija to vec znamo ali me DIjego neprijatno iznenadio :shock: kako god ipak mi je jedan od omiljenih.Fiti izgleda da je najmoderniji od trojice.