Seranovi

Ja stvarno ne razumem cemu tolika prozivka o njima kao glumca.Ja stvarno nisam videla u nekoj seriji bolje uigranu ekipu,toliko dobrih da ne kazem savrsenih glumaca na jednom mestu.A to poredjenje sa Mirkom Vasiljevic je smesno,pa ta devojka jedino glumi samu sebe. Santjago,Dijego i Fiti odlicno igraju,i te prozivke na Dijegov racun su neprimerne jer je serija po zanru komedija i bilo bi totalno nezanimljivo da je on neki ozbiljan lik.Lujsija-Belen Rueda je takodje odlicna glumica,kao i Eva ,Tete...a sve se to moze uvideti preko IMDB-a,ili procesljati po googlu.Serija je neverovatno zanimljiva i zabavna za sve uzrastei bukvalno ti drzi paznju sat i 15 minuta i ima svakakvih likova i bilo bi glupo da su svi dobri i sjajni i pametni i realni .Seranovi su prava serija za opustanje.

xe xe xe..... MA serija je super ma šta likovi radili... Xe xexe... meni je Eva, toliko šarmantna i slatka da joj sve mane savršeno stoje, povijen nos i razmaknute oči- ali je baš preslatka... I zgodna je nevijeno. ni premršava( kao Afri ni krupna kao Elena), taman... Markos mi je isto tako šarmantan, onako smotan sav je, da poželiš da ga zaštitiš... Raul, simpatičan, ima neku đavolsku lepotu... Afrika mi je ružnjikava ali to ume da nosi... Meni lurditas nije veći gabor od Kandele, sad kad malo pusti kosu i našminka se, nije ni lurdes za baiti... Xe xe xe. Lusija, izgleda baš za svoje godine ok... Žena pristojne lepote. Alex- Čini mi se tipičan metroseksualac ali da je lep lep je. Bar meni. Meni ona Elena uopšte nije lepa, ružnjikava mi je, ima sise do pola stomaka i nešto mi je sva ligava.... Ne znam što...A na Fitija se obavezno ložim!!! xe xe xe... Dijego izgleda solidno za svoje godine, a santi mi je sav podbuo... Inače znate li da je santi 55god a Dijego 54 godište, nikad ne bih rekla... Tete mi je bila slatko dete, a sad mi je ružnjikava, i Gilje je pre bio lepši kao i Kuro... Od svih njih, najviše mi nedostaju Eva i Markos

Ni ja se ne slazhem sa tim da je Tete kao Mirka Vasiljevitj ili obrnuto. Tete je verovatno najpoznatija u Shpaniji od njene generacije, a i kad je serija tako popularna chak i u Srbiji, pretpostavljam da je i u drugim drzhavama Evrope... a Mirka Vasiljevitj, nju znaju samo u Srbiji... a i to...

Moraš pogledati Mar adentro, ja sam ga uzeo iz ''Žapca'', prevod je ''Život je more''...
Belen je neverovatno odigrala, a tek Javier...
Nisam znao da joj je i Julia Roberts cestitala, ali znam da je predstava fenomenalna ... kao i sam film.

Kako znaš, jesi gledao u Španiji? Mislim, mora da je dobra kad glumi Belen, ali ko velim, možda znaš iz prve ruke?

Tete je verovatno najpoznatija u Shpaniji od njene generacije, a i kad je serija tako popularna chak i u Srbiji, pretpostavljam da je i u drugim drzhavama Evrope...

Pa i nije tako popularna u Španiji, mogu da ti kažem. Samo po seriji ali ništa specijalno.

Producente boli uvo da serija postane savršena, jedino je važna gledanost, a serija je u tom trenutku bila gledana, pa što da je prekidaju?
Diego je meni kao neki veliki medo, Fiti jeste simpatičan, ali nije mi baš sladak.
Kandela je objektivno, ajde reći ću to, ružna, ali ima "nešto" što je definitivno čini privlačnijom od Lurditas.
Choni - extra glumica.
Diego primitivan kad je sa Santijem i Fitijem? Pa da nije, gde bi bio zaplet? Nešto se ne sećam šta je primitivno uradio u prošloj epizodi.
U pravu si...jeste.
Kandela mozda po meni,ima malo izbacenu vilicu ali je duhovita tako da me ne zanima kako izgleda...:)
Choni je dobra glumica,ali brate,dosadan joj lik vise!!!

Kako znaš, jesi gledao u Španiji? Mislim, mora da je dobra kad glumi Belen, ali ko velim, možda znaš iz prve ruke?

Pa i nije tako popularna u Španiji, mogu da ti kažem. Samo po seriji ali ništa specijalno.

pa nisam to mislila. mislila sam na to da je mirka v. ''popularna'' samo u srbiji, a tete je ipak mnogo vishe poznatija od nje, ianche. nije samo u svojoj drzhavi nego u vishe drzhava evrope!;)

nisam ja gledao, gledala je moja drugarica koja je po tom pitanju vrlo istančanog ukusa i ona kaže da je predstava odlična.
Inače, predstavu je i kritika tamošnja pozitivno ocenila:)

Pa i nije tako popularna u Španiji, mogu da ti kažem. Samo po seriji ali ništa specijalno.[/QUOTE]

Otkud ti znas da nije popularna u Spaniji. Jel si ozda bila ili ti je neko rekao. Sigurno je najpopularnija glumica u Spaniji za njen uzrast i svi je vole, a Mirku pola Srbije upste ne voli! Ne mozes da tvrdis nesto kada nemas na cemu da zasnivas tvrdnju!

a kolko godina ima Afri???
ona deluje bas matoro u odnosu na ostale!

Mislim da ne bih bas mogla da se slozim sa ovom konstatacijom. Uostalom, procenite sami....
alexandrajimenez015ia1nkt7.jpg

Svi pričaju gde ode Lucia,što neko ne objasni gde je otišla Veronica Sanchez?Molio bih ako neko zna,da nas uputi zašto je otišla iz serije?Usput Eva je ubedljivo najbolja riba u seriji!Najsimpatičnija,najsladja,najlepša,tip devojke koja vam se uvuče pod kožu i sve na svetu bi uradio za nju!Prosto rečeno,ženio bih je odmah bez razmišljanja!!!

Ne mogu da verujem kako neki pričaju da bi bilo bolje da se serija završila u 84. epizodi!?Verovatno su u pravu da bi sa prestankom na tom mestu ona bila savršena,ali neverujem da bi neko ko stvano gotivi seranove voleo da se ona više ne snima!

Ne mogu da verujem kako neki pričaju da bi bilo bolje da se serija završila u 84. epizodi!?Verovatno su u pravu da bi sa prestankom na tom mestu ona bila savršena,ali neverujem da bi neko ko stvano gotivi seranove voleo da se ona više ne snima!

Tu si upravu...neko ko stavrno voli ovu seriju trebalo bi da zeli da se ona nikad ne zavrsi!:)

Otkud ti znas da nije popularna u Spaniji. Jel si ozda bila ili ti je neko rekao. Sigurno je najpopularnija glumica u Spaniji za njen uzrast i svi je vole, a Mirku pola Srbije upste ne voli! Ne mozes da tvrdis nesto kada nemas na cemu da zasnivas tvrdnju!

Bila, bila! Tako da imam na čemu da zasnivam tvrdnju. E sad, da li nju u Španiji vole svi, a u Srbiji pola ljudi ne voli Mirku, to ne možemo precizno da znamo, nije niko prebrojavao ljude. Ali ajde da ih više ne poredimo, Tete je Tete, Mirka je Mirka y punto.

Svi pričaju gde ode Lucia,što neko ne objasni gde je otišla Veronica Sanchez?Molio bih ako neko zna,da nas uputi zašto je otišla iz serije?Usput Eva je ubedljivo najbolja riba u seriji!Najsimpatičnija,najsladja,najlepša,tip devojke koja vam se uvuče pod kožu i sve na svetu bi uradio za nju!Prosto rečeno,ženio bih je odmah bez razmišljanja!!!
ne mogu ovo da potvrdim kao osoba zenskog pola,ali sta rade Markos i Alex za nju...bice da si u pravu :)

nisam ja gledao, gledala je moja drugarica koja je po tom pitanju vrlo istančanog ukusa i ona kaže da je predstava odlična.
Inače, predstavu je i kritika tamošnja pozitivno ocenila:)

Blago tvojoj drugarici što je gledala predstavu! Nešto nisam sigurna za onaj film Saving grace, je li već igrao u bioskopima ili ima na dvd?

Inače danas sam čitala na netu da Kandela aka Nuria Gonzalez glumi u nekoj novoj seriji na Telecincu, zove se Fisica o quimica, tako nešto. Ne znam koji je ***** odlazila iz Seranovih ako sad opet igra u nekoj seriji?

Back