cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
 - 4.417

a sto se tice neke dobre ribe ubacili su ovu koja je realno zamena za lusiju, samo ne znam koja ce njena uloga da bude u seriji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lusija je super riba ja nisam rekao da je losa. Samo je cudno da nema nijedna mlada lepa. Meni je Lusija jedan od omiljenih likova.
sto se tice tete bice ona majstor samo sacekaj jos malo da poraste...:wink:
Slažemo se u pogledu Lucije. Ali po meni ni mlade nisu loše, evo npr Afrika je jako zgodna devojka, Eva nije nešto lepa ali je simpatična, ova nova Elena nije loša. Kandelu i Lurditas neću da komentarišem.
Ali sa druge strane, što bi žene u seriji sve bile extra lepe kad bi od svih muških u seriji samo za Aleksa moglo da se kaže da je stvarno zgodan tip, Markos i Raul (izvinite devojke koje ih volite) više su simpatični nego lepi - to je moje mišljenje. A čuveni trio, a tek Chuki :shock:- mislim, šta reći?
	Pa niko nije rekao nova sezona, vec samo nove epizode.
btw evo vam o glumcima: http://studio-b.co.yu/seranovibiografije.html#1
Pa zar na dzinglu koji se vrti na studiju b nije pisalo NOVA SEZONA SERIJE SERANOVI, ili sam se ja nesto utripovao?
	Ma kakav majstor. Devojka prosecnog izgleda koja sa 17 godina umislja da je neka glumica i neka lepota. Osecam da je isfurana hiljadu i sto posto!
Za muskarce se slazem, ali meni je licno EVA neuporedivo i lepsa i bolja i zgodnija od Afrike. A za muskarce, Lurditas i Kandelu opet ne bih komentarisao.
Inace, u "Blic"-ovom Tv programu danas objavljen mali tekst o seriji i novim epizodama.
Likovi kazu pocinje 6. sezoona sa 124 epizode, likovi su neobavesteni do zla boga.
I jos jedna stvar - prema IMDB-u epizoda od srede "El toro por los cuernos" je 13. u petoj sezoni, tako da ili su oni preskocili sve ostale epizode u 5. sezoni i krenuli odma' sestu da emituju, sto ne bih bas rekao, ili mi NE GLEDAMO NOVU SEZONU, vec samo nove epizode, odnosno od 14. epizode 5. sezone pa nadalje.
ako je tete snimila sve ono sto je neko napisao pre neki dan onda sigurno nije umisljena glumica, a sto se tice lepote ne treba komentarisati...
Pa zar na dzinglu koji se vrti na studiju b nije pisalo NOVA SEZONA SERIJE SERANOVI, ili sam se ja nesto utripovao?