Seranovi

Negde na netu sam nasao da je sama napustila jer je dobila uloge u neka dva filma i nije mogla da postigne sve. Takodje mislim da je ovde trebala serija da se zavrsi. Nece nista vise biti isto bez Makrosa, Eve, Kandele uskoro Lusija. A vraca se Coni :roll:

Kome nije krenula suza kad su Fti i Kandela prichali, pre nego shto je odvezao na aerodrom, taj nije chovek!!!!

Potpisijem,ja sam prvi put za neku seriju plakao:oops:tj.pustio suzu...
A sto se tice serije nije bila losa,joj ona sa detetom me tako iznervirala:mad:
Drago mi je zbog Djega sto mu se vratila Lucija,a kako mi je zao Fitija i Raula to nemogu da opisem.

A da li i ovo ceo forum vec zna,da Lusija uopste nije glumica,vec arhitekta i da je njen muz nesto u seriji,pa je zbog toga ona glumila i da zato odlazi iz serije,ima zena druga posla. Ali mozda i to svi vec znaju,ja sam nova na forumu.

ma kako dobre bile naredne epizode, NIKADA neće nadmašiti one sa starom postavom... Never neeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... Šmrc... Svi bre odoše, meni je najviše žao Eve i Markosa..

Ne znam ni ja, mogao bi neko da nam objasni na jednostavan nacin, nama plavusama :D

Ja se nisam bas mnogo potresla zbog fitija i kandele, valjda zato sto je to repriza a i bila sam vise skoncentrisana na dijega i luciu, preslatki su bili.

Ne znam kad tacno, ali u novim epizodama ce da se pojavi moja stara ljubav iz Koraka napred, Pablo Puyol :kiss: Nije spojler, pise i danas u vecernjim novostima.

Ne znam ni ja, mogao bi neko da nam objasni na jednostavan nacin, nama plavusama :D

Ja se nisam bas mnogo potresla zbog fitija i kandele, valjda zato sto je to repriza a i bila sam vise skoncentrisana na dijega i luciu, preslatki su bili.

Ne znam kad tacno, ali u novim epizodama ce da se pojavi moja stara ljubav iz Koraka napred, Pablo Puyol :kiss: Nije spojler, pise i danas u vecernjim novostima.

Bas u danasnjem broju? Koja strana, rubrika?
Inace, tek treba da se pojavi, u epizodi koja ce u martu biti emitovana u Spaniji, dakle u sedmoj sezoni, za koju cemo mi (malo) sacekati dok je ne pogledamo (sa prevodom :D)

Inace, slika se ubacuje ako link do slike tima http://www.mojsajt.com/mojaslika.jpg ubacite izmedju

Bas u danasnjem broju? Koja strana, rubrika?
Inace, tek treba da se pojavi, u epizodi koja ce u martu biti emitovana u Spaniji, dakle u sedmoj sezoni, za koju cemo mi (malo) sacekati dok je ne pogledamo (sa prevodom :D)

Inace, slika se ubacuje ako link do slike tima http://www.mojsajt.com/mojaslika.jpg ubacite izmedju

Danas, strana 35, rubrika televizija. Ali u pravu si, pojavljuje se tek u novoj, sedmoj sezoni ali sam ja to u prevelikom uzbudjenju previdela. A sad, sa prevodom ili bez, a mi me da igual.

Hvala ti na objasnjenju za postavljanje slika, probacemo. Mada je plavusa (ja) morala triput da procita da bi shvatila ceo postupak :rolleyes:

e ljudi, ne znam kako da postavim sliku.. Seranovih naravno, može neko upustvo.... Prostim recima... xe xex e

mozete na sajtu www.imageshack.us ides onda na browse i ubacis sliku sa kompa pa uploudujes i onda poslednji post u tom redu iskopiras to je tvoja slika koju ovde kopiras i stavis
posle slike probaj da vidimo slicke...
p0z

Slozio bih se sa tobom. Stvarno jedna od najboljih epizoda, bar po mom misljenju. Sada, kada se Eva vratila prisetio sam se kako su bile super epizode sa njom i Markosom i svi ti zapleti i sta sve ne...

I mislim da je serija mogla da se zavrsi ovde. Ovo ovde je ono totalno razbucavanje one stare ekipe na koju smo svi navikli - odlazi i Kandela, i Eva i Markos, Fiti sigurno nije isti bez svog 'churi' :D, Raul nekompletan bez Markosa.

Samo me zanima - glumica koja glumi Kandelu (cini mi se da se zove Nurija Gonzales), da li je svojevoljno otisla iz serije (i zasto) ili su je scenaristi jednostavno izbacili?! Bilo bi fino ako bi neko mogao da pojasni...
U pravu si.Ova epizoda je kao rodjena za kraj...
nije totalno happy-end ali ...kako su je dobro zavrsili epizodu,kad afrika kaze Evi okreni se...a ona se okrene i onda...ma znate i sami sta vam ja pricam :rolleyes: !a ovu epizodu sam vec gledala tako da...
Znam zasto su nastavili da snimaju seriju (vjerujem da su u pitanju pare),ali ucinili su gresku.
Jer unistavaju svojim ubijanjima i ko zna sta jos,odlicnu seriju!!!
Afrika ne moze bez Eva,Raul ne moze bez Markosa ,a da ne pricam za CUkija :),Fiti ne moze bez Kandele,a ni Lusija...nije kompletno.
Mislim da su svi likovi koji su otisli iz serije (oni vazni) otisli svojom voljom,osim mozda Markos.Vjerovatno su shvatili producenti, da fanovi nece ostati mirni ako Markos ne bude sa Evom i da je to jedino rijesenje za likove...posto je Vera Sanchez morala da ide,posao je i Fran...moja teorija ne mora da znaci da je tacna :) !
Sto se tice Belen Ruede svi znamo zasto je ona otisla a moram da kazem za one koje ne znaju a pogotovu da informisem matt-a ,da ona glumi u spanskom oskarovskom filmu koji je ovdje preveden kao ''Zivot je more''...ako neko hoce da pogleda ...zbog tog filma je napustila ''Seranove''.

Molim sve plemenite i pametne ljude da DEBILU kao meni, pošalju privatnu poruku kako se stavlja slika... Sa detaljima do tancina... Na pp. Hvala... Šta ćete kad sam morončina

María Belén Rueda García-Porrero je studirala arhitekturu i bila model. Posle toga se posvetila glumi i jako je cenjena spanska glumica. Najbolje je bila placena u seriji jer je najpoznatija od njih i imala je drugi tretman. Seriju je napustila jer je dobila ulogu u filmu El Orfanato taj film je bio je spanski kandidat za oskara. Trenutno snima jos dva filma i radi punom parom. Zanimljivo je da su Belen i Jesús Bonilla ( Santijago) glumili zajedno u seriji "Periodistas" koja je snimana od 1998-2002 i da su jako dobri privatno.
Od tog muza se razvela jos 2004 i sada ima decka nekog spanskog glumca.

Za sve Serano-nostalgicare evo jedne slike... cisto da jos malo uzivate u njihovom prijateljstvu, jer Eve i Markosa vise nema u seriji....
url]

Nadam se da sam uspela da postavim sliku kako treba - ja nisam plavusa pa ne bi trebalo da ima problema. Ako sam nesto zeznula probacu jos koji put, a ako uspem mogu da vam postavim koliko hocete slika jer ih stvarno imam dosta....

A da li i ovo ceo forum vec zna,da Lusija uopste nije glumica,vec arhitekta i da je njen muz nesto u seriji,pa je zbog toga ona glumila i da zato odlazi iz serije,ima zena druga posla. Ali mozda i to svi vec znaju,ja sam nova na forumu.

Uuuuuu, Bojana, ovo sam ti mnogo zamerila.....
Kao što je neko gore napisao, Belen je studirala glumu ali je napustila faks kad se sa 20 i nešto godina udala za nekog Italijana. Razveli su se nakon par godina, a ona je počela da radi na španskoj tv kao voditeljka. Posle je dobila prve uloge u tv serijama i onda se spetljala sa Danielom Ecijom, producentom Seranovih, kad su oboje bili relativno mladi i nepoznati. Sa njim je imala tri ćerke, ali je srednja nažalost umrla kao beba jer je rođena sa srčanom manom. Sa Danielom se venčala nakon 10 godina veze, valjda 2003. ali su se razveli godinu dana kasnije.
Ono u seriji kad je Lucia išla u Ameriku sa bivšim mužem Sergijem, tu je Belen snimala Mar adentro sa Havierom Bardemom (sa kojim je navodno bila u vezi), a Seranove je napustila da bi snimala El orfanato, veoma gledan film u Španiji, na čijoj su premijeri bili i Antonio Resines, Antonio Molero i Jesus Bonilla, odnosno Diego, Fiti i Santi, a bila je i Tete.
Evo, saznala si i više nego što si htela.

Za sve Serano-nostalgicare evo jedne slike... cisto da jos malo uzivate u njihovom prijateljstvu, jer Eve i Markosa vise nema u seriji....
url]

Nadam se da sam uspela da postavim sliku kako treba - ja nisam plavusa pa ne bi trebalo da ima problema. Ako sam nesto zeznula probacu jos koji put, a ako uspem mogu da vam postavim koliko hocete slika jer ih stvarno imam dosta....

bravo majstore naucila si.... svaka cast, uzgred vecerasnja epi je bila neverovatno dobra i jedva cekam sutrasnju...
opet je bio mogambooo :)

Moram priznati da sam iznenadjena koliko je ova nova epizoda dobra. Mozda i zbog toga sto nisam ocekivala bas mnogo, sad kad su desetkovali ekipu... ali svaka im cast...
Mislim da cu sa uzivanjem da gledam svaku narednu epizodu, kao sto sam i ove do sada. Raul je presladak i nadam se da ce ostati onako blesav kao sto je i bio (a i Afrika sa njim), a odlicno je i sto su vise ukljucili Aleksa da malo popuni prazninu koju je ostavio Markos. Mada, Markos je Markos...

Bila je super epizoda. Ali ja hocu Evuuuuuuuu..Vratite jeee!!!!!!!!Jeste da je Kandela nekad smaracica ali meni nedostaje. :-( . Ali tu je super trio Diego,Fiti i Santi i ludi Raul.
A ova cica sa slike je mrak. Neka ubace neku dobru ribu u seriju. Najbolja riba ima 40 i nesto godina (Jxxxx to). Ubacili su onu dobru profanku i bila 5 epizoda. Afri je super ali nije neka lepota. Ona Tete to nije riba nego devojcica. Stvarno nema sta. Mada, i bez riba oni su genijalci. :wink:

Bila je super epizoda. Ali ja hocu Evuuuuuuuu..Vratite jeee!!!!!!!!Jeste da je Kandela nekad smaracica ali meni nedostaje. :-( . Ali tu je super trio Diego,Fiti i Santi i ludi Raul.
A ova cica sa slike je mrak. Neka ubace neku dobru ribu u seriju. Najbolja riba ima 40 i nesto godina (Jxxxx to). Ubacili su onu dobru profanku i bila 5 epizoda. Afri je super ali nije neka lepota. Ona Tete to nije riba nego devojcica. Stvarno nema sta. Mada, i bez riba oni su genijalci. :wink:

sto se tice tete bice ona majstor samo sacekaj jos malo da poraste...:wink:

teteay5.jpg

Back