e ste znali da ovi iz stb-a nisu uzeli 7. sezonu !!!!! Sta ce radimo ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa mozda bio kamion FedEx-a!!!!![]()
Napravimo fond skupimo pare otkupimo epizode i damo studiu b
A ne ozbiljno ako nebudu otkupili 7 sezonu j*bacu im mater.
e ste znali da ovi iz stb-a nisu uzeli 7. sezonu !!!!! Sta ce radimo ????

ali izgleda neće
ops:
ops:
ops:
Tako barteee:rolleyes:ajde pokusacu nesto da nadjem:wink:E ljudi sta se desava sa prevodom??? Ja imam skoro celu seriju skinutu sa neta, ali nasao sam nesto malo engleskog prevoda i to je to! Ajde ako neko ima te prevode da kompletiramo seriju pa da se izdelimo medjusobno! Ili ko ima snimano sa stb-a da je nekako preuzmem pa da uradim prevod za ovo sto ja imam! Pozdrav za sve!
I manje pricajte sta ce biti u nastavku serije, cisto zbog ljudi koji je nisu gledali!![]()
rekao sam vam jos pre desetak dana da nece sve otkupiti kao sto nisu ni oni smradovi sa b92 otkupili celu kompanjeros...
ops:neznam kako cu a da negledam seriju:-(

e ljudi ljudi u kojoj sezoni lusija, umire???I da li je tachno da Dolazi drugi glumac umesto Fran Peree???

Ja sam za to ako je umrla- umrla, da džabe ne kvare seriju njenim uskrsnućem... islim... Beeeeeee![]()
Slazem se,bas je glupo![]()
DankeDVD- Adrián Rodríguez
28 November 1988, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Catalonia, Spain
.
alo bre pa ovo je ozbiljna serija i ljudi koji su je pravili ne bi dozvolili da im opadne reputacija zbog neke nebuloze...