Seranovi

E ljudi sta se desava sa prevodom??? Ja imam skoro celu seriju skinutu sa neta, ali nasao sam nesto malo engleskog prevoda i to je to! Ajde ako neko ima te prevode da kompletiramo seriju pa da se izdelimo medjusobno! Ili ko ima snimano sa stb-a da je nekako preuzmem pa da uradim prevod za ovo sto ja imam! Pozdrav za sve!

I manje pricajte sta ce biti u nastavku serije, cisto zbog ljudi koji je nisu gledali! :)

Šteta što neće seranovi izadji na dvd-u extra je serija.
Kada pogledam na sajtu zonadvd.com izašle su sve sezone 1-6 na dvd-u ali naravno bez titla.

Kad bi to god nas izašlo bilo bi extra.:lol::lol::lol::lol: ali izgleda neće:oops::oops::oops:

A meni DVD pokvaren... Strahota.... MA i ja obožavam seranove, samo konstatujem da su mmi ranije epizode bile mnogo zanimljivije( bar meni), sto ne znaci da ja nisam njen istinski ljubitelj... Jel to sad imaju reprize i ponedeljkom?

E ljudi sta se desava sa prevodom??? Ja imam skoro celu seriju skinutu sa neta, ali nasao sam nesto malo engleskog prevoda i to je to! Ajde ako neko ima te prevode da kompletiramo seriju pa da se izdelimo medjusobno! Ili ko ima snimano sa stb-a da je nekako preuzmem pa da uradim prevod za ovo sto ja imam! Pozdrav za sve!

I manje pricajte sta ce biti u nastavku serije, cisto zbog ljudi koji je nisu gledali! :)
Tako barteee:rolleyes:ajde pokusacu nesto da nadjem:wink:

E ovako ja sam to još davno predlagao, ali niko me nije slušao.
Da kupimo od nekoga tv-rip serije ko je počeo da snima.
Pa da preko programama AVISUBDETECTOR sa kojim ja već to radim da uradimo prevode.
Program je jako dobar zato što može da iz Avi-ja kad naidje na prevod on stane, pa ti ukaš pa
onda sve tako. To je Manual mode, a ima još nekih modova.

Nekima to zvuči glupo, što da radimo titl kad imamo tv-rip, ali ovo je imap dvd rip iz španije veća rezolucija sve bolje.

Pa ko voli nek izvoli.

Imam titl za 35 i 36 epizodu.

e ljudi ljudi u kojoj sezoni lusija, umire???I da li je tachno da Dolazi drugi glumac umesto Fran Peree???

Nije tacno. Bar koliko ja znam. Umesto Markosa, da bi ubacili neki muski lik koji im nedostaje, dolazi Lusijin rodjak Manu i to je to. Markos se i dalje povremeno pojavljuje u ponekim epizodama kad navraca u posetu porodici. A i bilo bi glupo da to rade, onda bi stvarno licilo na mexicke sapunice.

Bila sam ja sad na nekom španskom forumu i Lucia će se stvarno pojaviti u novoj epizodi, ali samo u flashbacku, šmrc :-( Da li će se vratiti u seriju, to se još ne zna.
Ali dobro, i flashback je nešto.

P.S. Pozdrav za ljubitelje Serranovih iznad 30!

alo bre pa ovo je ozbiljna serija i ljudi koji su je pravili ne bi dozvolili da im opadne reputacija zbog neke nebuloze...

Kakva bre reputacija, jedino što se računa je gledanost! A pošto u Španiji Seranovi ne uspevaju da premaše gledanost dr. Housea i još jedne serije što ide isti dan, zato su izgleda producenti odlučili da vrate Luciu u flashbacku - da bi porasla gledanost (nisam ovo ja izmislila, nego kažu Španci).
Zato ako treba da uskrsne iz mrtvih, ja sam za to!

Back