Seranovi

nije Jugoslav Karic nego Pantelic,mada nema veze.Ali u svakom slucaju bilo bi glupo da covek(kao sto je Jugoslav Pantelic,ipak je on izvrsni direktor studia B a covek koji nam je omogucio prikazivanje Seranovih) nesto obeca i posle ne ispuni. Bilo bi dobro kad bi dosao bilo ko iz serije ali najbolje bi bilo da to bude Fran Perea jer ipak moze da napuni bar Sava Centar ako ne Dom Sindikata sa svojim nastupom

valjda je umrla ...
Diego bas i nema srece,ako niste znali i Lucia ce da pogine u saobracajnoj nesreci,u stvari to nije bilo predvidjeno,ali glumica Belen Rueda je stekla popularnost sa nekim filmom i odlucila da prestane da snima pa su morali da ubiju lik Lucie,inace po blogovima i forumima se prica da ce da se vrati u ekipu serije,al kako ce da vrate mrtav lik???Seranovi uvek nesto smisle...:idea:...A od mene jedan:kiss:

U ovog Diega bi tako slatko nalupao:xstvarno je dosadan vise sa Lusiom/

DVD- Adrián Rodríguez

28 November 1988, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Catalonia, Spain

Nervira me Dijego. On prosto proganja Lusiju. Nije los lik ali preteruje.
obojica ste u pravu pogotovu Djole.Prije mi je bio jedan od omiljenih likova,ali sad je vec pretjerao.lusija je bas strpljiva zena.

zdravo,ja sam milica i 95 sam godiste obozavam seriju seranovi kao i moje super srugarica sara i jana .MOJ OMILJENI LIK IZ SERANOVIX JE VICTOR ELIAS -gilje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKODJE OBOZAVAM DVD I MARKOSA!!!!!!!!!!!! pREDOVNO PRATIM SERANOVE I ZNAM DOSRTA O NJIMA !!!!!!!! ZA SVE ONE KOJI NISU ZNALI A NADAM SE DA IH JE MALO NOVA SEZONA SERANOVIH POCINJE @* FEBRUARA NA STUDIO B_EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKO MOZE NEKO NEKA POSTAVI JOS NEKE FORUME OD SERANOVIH, A TAKODJE BI VAS MOLILA I DA POSTAVITE NEKI SAJT ILI FORUM NA KOME IMA SLIKA DVD-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILICA

Na jugoslava pantelica sam mislio. lapsus:oops:
Samo mi nije jasno kako ce ponovo da vrate Belen Ruedu u seriju. Kao zlu sestru bliznakinju koja je na rodjenju odvojena od porodice, a njima rekli da je umrla???? Ne bi bio losh zaplet!!!

Serija me je malo pocela smarati... Ali samo malo... Pre su bile bolje epiyode sa Evom i svima jim askupa... A tek ce neprevayidjena glupost biti ako se Lusija vrati... Ako je umrla/ umrla... Mislim... Da ne preave komediju... Mada je vec komedija/ u poyitivnom smislu..

i mene ja malcice pocela smarati,ali ne zbog toga sto nema eve (iako sam je ja voljela ;sad kad se vratio markos malo je bolje)nego zbog repeticije.popelo mi se na vrh glave da ova trojica kretena stalno rade iste stvari...

Ako je ova serija pocela da vas smara, onda niste njeni pravi i istinski ljubitelji. Ja je gledam po drugi put i ni malo mi nije manje interesantna, a muzikom Fran Peree se drogiram jos od avgusta kad sam je skinula sa interneta (nekih 30-ak pesama, sto iz serije, sto van nje).
Inace, drago mi je da se javljaju i stariji ljubitelji serije (preko 30) jer i ja spadam u te. To je dokaz da je ova serija za sve uzraste.

Ako je ova serija pocela da vas smara, onda niste njeni pravi i istinski ljubitelji. Ja je gledam po drugi put i ni malo mi nije manje interesantna, a muzikom Fran Peree se drogiram jos od avgusta kad sam je skinula sa interneta (nekih 30-ak pesama, sto iz serije, sto van nje).
Inace, drago mi je da se javljaju i stariji ljubitelji serije (preko 30) jer i ja spadam u te. To je dokaz da je ova serija za sve uzraste.
ma,nije da me je pocela smarati,samo se malkice ponavlja...mogla bih da gledam reprize i reprize proslih epizoda,ali Dijego i kompanija mi u zadnje vrijeme toliko kidaju zivce da mi je stvarno zao lusije i iznerviram se...
kao sto rekoh,starije epizode bi mogla da gledam...ma,po 1000 puta!ali...ove pet-sest poslednjih epizoda su stvarno onako (ako izuzmemo situaciju sa afrikom,raulom i markosom).

Back