G-R-O-B-A-R
Početnik
- Poruka
- 14
ja sam procitao na nekom chetu da ce SJK doci u julu u BG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
santa justa klan...to je bend sa dvdom,tete,boliceom i giljeom.Ja nisam u toku ajde jedno objašnjenje meni ko su SJK?
Jesu li to oni klinci tete, gilje i onaj debeli?
Taako je sladak! 
Diego bas i nema srece,ako niste znali i Lucia ce da pogine u saobracajnoj nesreci,u stvari to nije bilo predvidjeno,ali glumica Belen Rueda je stekla popularnost sa nekim filmom i odlucila da prestane da snima pa su morali da ubiju lik Lucie,inace po blogovima i forumima se prica da ce da se vrati u ekipu serije,al kako ce da vrate mrtav lik???Seranovi uvek nesto smisle...valjda je umrla ...
...A od mene jedan

hahahahaha opet je sinoc radila Santijeva ruka![]()

U ovog Diega bi tako slatko nalupao:xstvarno je dosadan vise sa Lusiom/
obojica ste u pravu pogotovu Djole.Prije mi je bio jedan od omiljenih likova,ali sad je vec pretjerao.lusija je bas strpljiva zena.DVD- Adrián Rodríguez
28 November 1988, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Catalonia, Spain
Nervira me Dijego. On prosto proganja Lusiju. Nije los lik ali preteruje.
ops:Na jugoslava pantelica sam mislio. lapsusops:
Samo mi nije jasno kako ce ponovo da vrate Belen Ruedu u seriju. Kao zlu sestru bliznakinju koja je na rodjenju odvojena od porodice, a njima rekli da je umrla???? Ne bi bio losh zaplet!!!
ja sam chula negde da kao bude da je ona bila u barseloni, a oni mislili da je umrla.![]()

ops: 
kako je stigla do barselone kad je razvukao kamion po bulevaru![]()

ma,nije da me je pocela smarati,samo se malkice ponavlja...mogla bih da gledam reprize i reprize proslih epizoda,ali Dijego i kompanija mi u zadnje vrijeme toliko kidaju zivce da mi je stvarno zao lusije i iznerviram se...Ako je ova serija pocela da vas smara, onda niste njeni pravi i istinski ljubitelji. Ja je gledam po drugi put i ni malo mi nije manje interesantna, a muzikom Fran Peree se drogiram jos od avgusta kad sam je skinula sa interneta (nekih 30-ak pesama, sto iz serije, sto van nje).
Inace, drago mi je da se javljaju i stariji ljubitelji serije (preko 30) jer i ja spadam u te. To je dokaz da je ova serija za sve uzraste.