- Poruka
- 5.822
Dijego on i mene pocinje da nervira,Raula mi je malo zao ali sam je kriv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo link ali ovo je ceo taj album http://www.megaupload.com/?d=ZTR2L5XW
Pa kakva bi ova serija bila da nema Dijega, Fitija i Santija!? Istina, i ja vise volim da gledam Markosa i Raula (pogotovo Markosa
). Vec mi je zao sto vec za koju epizodu prakticno odlazi iz serije i pojavljuje se samo povremeno kao gost.da li ce se dijego i lusija pomiriti ili ne?
Naravno Sarabubasara da možeš!!! xe xe xe... E ne znam da li ste vi primetili da dok gledamo seranove na trenutke se boja slike promeni ( postane nekako sumornija ), e sad ne verujem da je do mog televizora, i drugi mi to kažu... Ne znam jeste li vi primetili? Ne gledah sinoć, zaspah ali ću reprizu

da li ce se dijego i lusija pomiriti ili ne?
Slazem se sa tobom, Raul mnogo brlja nije neka inteligencija ali je divan lik.i dijego je slican raulu,mnogo brlja,divan je lik,inteligentan(a nisam sigurna da je raul)ali naivan.Odgledala sam sa uzivanjem i ovu epizodu. Sjajna je kao i sve prethodne. Siroti Raul... Mnogo brlja, ali je ipak divan lik. Markos je dusa od coveka i mozes samo da pozelis da negde stvarno postoji takav.
A glumac ove godine puni 30 !!!! Eva je godinu dana starija (!),a Raul samo godinu dana mladji. Godine im bas dobro stoje, zar ne?
Naravno Sarabubasara da možeš!!! xe xe xe... E ne znam da li ste vi primetili da dok gledamo seranove na trenutke se boja slike promeni ( postane nekako sumornija ), e sad ne verujem da je do mog televizora, i drugi mi to kažu... Ne znam jeste li vi primetili? Ne gledah sinoć, zaspah ali ću reprizu
gledah reprizu danas.i cini mi se,bas je bila kandela u pitanju ili fiti...i boja se malo ''istanjila'' iliti prosvijetlila.meni se promenila boja, primetio sam
Počeli ste sa chatovanjem, a više puta je bilo rečeno da će ono biti kažnjavano. Nije zanimljivo brisati bespotrebne postove, zanimljivije je imati normalnu, smislenu i poučnu konverzaciju. Poslednje upozorenje za temu!
Urosh_, tvojih prvih deset postova mora da bude odobreno od strane nas, moderatora, da bi mogao kasnije da postuješ bez ograničenja. Međutim, svi tvoji postovi su besmisleni, a i ako postoji neka misao, ona je rascepkana u 5 postova. Obrati pažnju na ono što pišeš - pročitaj Pravilnik na čije poštovanje si pristao pri registraciji i onda će, nadam se, sve biti u redu.