Seranovi

kad Raul shvati da treba da se kontrolise koristeci mozak a ne da se kastrira ili koristi ljekove...
nije on dijete vise ,ne moze tako da se ponasa!
a najbolje je sto koristi izgovor ''gen martinez''
danasnju epizodu sam daavnooo gledala,onu kad gilje misli da tete hoce da spavaju zajedno jel' ?

vidim na studiu b od 28 februara novi serijal seranovih strava,ali dok je you tube gledas sekvence i imas epizode pa videcemo jos,malo je glupo zbog Markosa i Eve ali videce se da ce biti zajedno kasnije.:heart:

Pa nemojte tako! Dijego je sjajan i uvek je i bio... :) Pa kakva bi ova serija bila da nema Dijega, Fitija i Santija!? Istina, i ja vise volim da gledam Markosa i Raula (pogotovo Markosa:heart:). Vec mi je zao sto vec za koju epizodu prakticno odlazi iz serije i pojavljuje se samo povremeno kao gost.
A jeste li vi ljudi svesni da Markos, tj. Fran Perea ove godine puni 30!!!!!!!!!

Nemoj tako, Dijego je bio i ostao glavna faca serije. Pa gde bi ona bila da nema Dijega, Fitija i Santjaga i njihovog "prljavog pogleda" kojim uvek sve zakomplikuju!? Ja ih sve mnogo volim. Istina najvise mi se dopada Markos i zao mi je sto jos malo pa odlazi, a posle samo povremeno navraca kao gost.
Ljudi, pa znate li vi da on (mislim Fran Perea) ove godine puni 30 !!!! A Eva je godinu dana starija od njega. Raul samo godinu dana mladji. Mnogo im dobro stoje ove godine.

Odgledala sam sa uzivanjem i ovu epizodu. Sjajna je kao i sve prethodne. Siroti Raul... Mnogo brlja, ali je ipak divan lik. Markos je dusa od coveka i mozes samo da pozelis da negde stvarno postoji takav.
A glumac ove godine puni 30 !!!! Eva je godinu dana starija (!),a Raul samo godinu dana mladji. Godine im bas dobro stoje, zar ne?

Naravno Sarabubasara da možeš!!! xe xe xe... E ne znam da li ste vi primetili da dok gledamo seranove na trenutke se boja slike promeni ( postane nekako sumornija ), e sad ne verujem da je do mog televizora, i drugi mi to kažu... Ne znam jeste li vi primetili? Ne gledah sinoć, zaspah ali ću reprizu

Naravno Sarabubasara da možeš!!! xe xe xe... E ne znam da li ste vi primetili da dok gledamo seranove na trenutke se boja slike promeni ( postane nekako sumornija ), e sad ne verujem da je do mog televizora, i drugi mi to kažu... Ne znam jeste li vi primetili? Ne gledah sinoć, zaspah ali ću reprizu

neznam, nisam primetila ali pre kada su bili pojavi se strelica sa kompa na par sekundi:lol:

Odgledala sam sa uzivanjem i ovu epizodu. Sjajna je kao i sve prethodne. Siroti Raul... Mnogo brlja, ali je ipak divan lik. Markos je dusa od coveka i mozes samo da pozelis da negde stvarno postoji takav.
A glumac ove godine puni 30 !!!! Eva je godinu dana starija (!),a Raul samo godinu dana mladji. Godine im bas dobro stoje, zar ne?
Slazem se sa tobom, Raul mnogo brlja nije neka inteligencija ali je divan lik.i dijego je slican raulu,mnogo brlja,divan je lik,inteligentan(a nisam sigurna da je raul)ali naivan.
...i naravno Markos je dusa od covjeka,ali nisam sigurna da postoji takva osoba u stvarnom svijetu.
p.s. znate sta mislim o africi...carica!!!

meni se promenila boja, primetio sam

Da,pomiruce se Diego i Lucia za nekoliko epizoda...Onda su dalje nove epizode.Sad ce jos da smaraju sa onim nekim rodjacima...Gledala sam na you tube-u poslednju epizodu i:Guille i Tete su prelepi,jedino je Kuro ostao mali...

Evo jedmo malo obrazlozenje i mali zahtev da sami shvatite kako kod seranovih sve to funkcionise.
Djego lusija ka jedan kao dva markos i eva ko tri fiti kandela i kao cetiri stavljamo afriku i raula pet santi i lurditas i kraj tete i giljermo .Da li je neko od vas pomislio kako da se napise dobar scenarijo za seriju da ima sve oblike katarze humora i ostalih gluposti da se serija gleda sedmu sezonu.Pokusajte da napisete jedan dobar zaplet jednu dobru scenu i da se upitate da li bi vi to gledali u bilo kom obliku .Ja sa mojih 33 godine gutam svaku epizodu ka da imam 15 -20 god. Mislite sada da sam matoran ali pazi ovo gledam negde oko 2000 kanala preko sata svaki dan posla radi zamislite koliko gluposti covek za jedan dam moze da vidi ali ako se to stavi na drugu stranu ima dosta i dobrih stvari. Nije da nisam strucan kada covek recimo prosle godine odgleda 1000 sto novih sto starih filmova brdo serija moguce da ce te se zapitati da li je on normalan. Sve ovo pisem zato sto neko ko moze da mrzi lika zbog gluposti koju je napravio u toku jedne ili vise epizoda stvarno je glup . Scenarija se pisu samo toliko da se dovede radnja u neki tok ali sve ostalo je veoma dobra inprovizacija ali se nesme bezati o scenarija u kojem je opisan lik. Recimo pouzdano znam scenarijo za SIMSONOVE se pise tako sto se njih 10 zatvori u jednu sobu na deset dan i brdo gluposti se stavi na papir i posle toga dobijate ti sto homer je blago retardirani otac koji non stop pravi gluposti iz malog mozga itd.
AKO SI PROCITAO OVU GOMILU GLUPOSTI POKUSAK DA OKARAKTERISES BAR JDNOG LIKA IZ SERIJE DA OVAJ DEO FORUMA BUDE IMALO ZANIMLJIV.

Počeli ste sa chatovanjem, a više puta je bilo rečeno da će ono biti kažnjavano. Nije zanimljivo brisati bespotrebne postove, zanimljivije je imati normalnu, smislenu i poučnu konverzaciju. Poslednje upozorenje za temu!

Urosh_, tvojih prvih deset postova mora da bude odobreno od strane nas, moderatora, da bi mogao kasnije da postuješ bez ograničenja. Međutim, svi tvoji postovi su besmisleni, a i ako postoji neka misao, ona je rascepkana u 5 postova. Obrati pažnju na ono što pišeš - pročitaj Pravilnik na čije poštovanje si pristao pri registraciji i onda će, nadam se, sve biti u redu.

Počeli ste sa chatovanjem, a više puta je bilo rečeno da će ono biti kažnjavano. Nije zanimljivo brisati bespotrebne postove, zanimljivije je imati normalnu, smislenu i poučnu konverzaciju. Poslednje upozorenje za temu!

Urosh_, tvojih prvih deset postova mora da bude odobreno od strane nas, moderatora, da bi mogao kasnije da postuješ bez ograničenja. Međutim, svi tvoji postovi su besmisleni, a i ako postoji neka misao, ona je rascepkana u 5 postova. Obrati pažnju na ono što pišeš - pročitaj Pravilnik na čije poštovanje si pristao pri registraciji i onda će, nadam se, sve biti u redu.

sve je to ok u pravu si, ali ne treba da zatvaras temu zbog par ljudi koji pisu nebulize nego banuj njih ili im skreni paznju ovde ima i nornalnih ljudi...
zp0

iskreno,mislim da najvise podsjecam psihicki na afriku 8).
raul stvarno nema nimalo razumijevanja.stvarno je beba...i to je afrika poljubila markosa a ne markos nju,ovaj je morao da se naljuti na njega i istuce ga,dok je Raul vodio ljubav sa Evom i Markos mu je oprostio!!!
svejedno,ipak je Raul dobrica ;)

E, stvarno, ljudi , smarate vishe sa tim. Svi smo dosad ukapirali kako je raul glup, ali dobar, markos isto dobrica, fiti genijalan, dijego glup i naivan blablabla.....
Shto se tiche dolaska Frana u Bg, chisto sumnjam. To je prichao Jugoslav Karic dok je bio na Studiu B, a koliko ja znam, sadashnji urednik je Timofejev!!!!

Back