Seranovi

E pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....:confused::confused::confused: Jel ima večeras serija?

Mora da pusti zenu da dise malo. Svi mu pune glavu i on je neverovatno povodljiv covek. I nece Lusija ostati u toj kuci zivece kod Kandele sa Tete.

E pa meni je najviše žao Dijega... Ona je njega na neki način prevarila, i ne vidi koliko se on trudi da je oraspoloži i da joj ugodi... Iako je malo povodljiv... Ali tu mi je ona ispala kucka... Ode covek iz svoje kuce... I ja sam sinoc plakala... Znaci pomirice se Lusija i Dijego? Hvala Bogu.... A Eva definitivno otišla? Gilje i Tete su dušice.... Kakav bre Raulov sin dolazi? Otkud raulu sin? Hoće se viđati još Tet i Gilje posle sinoćnjeg rastanka... Tuga... Malo me hvata nostalgija za Markosom i Evom... I Kandela odlazi... To od nje nikad ne bih očekivala....:confused::confused::confused: Jel ima večeras serija?

Mislim da bi trebalo da citas ovu temu od pocetka i treba da imas postovanja prema ljudima koji sami zele da vide sta ce se desiti,a ne da na ovom forumu citaju...

ima li neko mozda prevod pesme sa spice? ili barem tekst na spanskom?

Na platformi stanice, ispod vrelog sunca,
pričala si o soliterima Njujorškog neba.

Dodji odmah da vidiš more,
a ti si mi poslala razglednicu,
već sam znao da je tog dana bio kraj.

Sada imam mnogo više,
crveno, crno, par ili nepar,
konačno mi je sreća donela as,
i jedno staklo za gledanje,
i jedan zid za kačenje (hm!)
sedam nasmešenih lica sa slike za ličnu kartu (nisam sigurna za ličnu).

Moje bajke nisu pominjale priče sastavljene od slučajnosti,
niko mi nije rekao da sudbina daje takve prilike,
1+1=7, ko bi to rekao,
da je tako lako biti srećan.

Evo prevedoh na brzinu, pa nije baš savršeno. Nadam se da sam pomogla.

Pratim temu od pocetka i ne vidim zasto bi ze neko zbog par pitanja nasao uvredjen i neispoštovan?! Zato molim te, ako si se ti pronaso/la uvredjena i neispoštovana i uvredjena tvoj problem. Zaobiđi me prosvećenim savetima molim te!!! No da se vratim na Seranove... Hvala Bogu da Lusija ostaje.... Bez nje bi bilo.... Naravno da Dijego treba da se kontrolise, ali on to sve zbog svoje dobrote i naivnosti.... Pa mi ga zato žao.... Osta pusta kuća.... Tete i Gilje su slatkiši... Xe xe xe Jedva cekam veceras da gledam Poooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzz

Pratim temu od pocetka i ne vidim zasto bi ze neko zbog par pitanja nasao uvredjen i neispoštovan?! Zato molim te, ako si se ti pronaso/la uvredjena i neispoštovana i uvredjena tvoj problem. Zaobiđi me prosvećenim savetima molim te!!! No da se vratim na Seranove... Hvala Bogu da Lusija ostaje.... Bez nje bi bilo.... Naravno da Dijego treba da se kontrolise, ali on to sve zbog svoje dobrote i naivnosti.... Pa mi ga zato žao.... Osta pusta kuća.... Tete i Gilje su slatkiši... Xe xe xe Jedva cekam veceras da gledam Poooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzz
ja sam samo rekla svoje misljenje o situaciji citirajuci tebe,ti si to pogresno shvatila :(
A inace,Kuro me bas raznijezio u prosloj epizodi...

Nisam se nasao uvredjen nego malo vise smarate svi vi koji hocete da znate unapred sta ce se desiti...Imas internet pa ako te toliko zanima idi na youtube pa gledaj ili jednostavno posalji pp tom liku koga pitas i resen problem!!! Vrlo dobro znas da nisu par pitanja i da nisi jedina, sve sto sam napisao u prethodnoj poruci nije bilo upuceno samo tebi...

evo... valjda sam uspeo... http://www.flyupload.com/?fid=9492531
ako ne bude nesto kako treba neka mi se javi ko hoce na pp i da mi svoju msn adresu i poslacu mu tako i gotova prica, poceli smo stvarno malo da spamujemo :)
Ruku dajem da je ovo rip sa snimka scene iz UPA kada Pedro i Lola ne mogu da odrade koreografiju kako treba... :D
Uglavnom, hvala na linku! ;)

p.s. Ljudi, neki od vas preteruju sa spoilerima. Probajte ovako to da rešite:

UPOZORENJE. SLEDE SPOILERI:

:arrow:
Kada se ovaj tekst prevuče kursorom postaje vidljiv onima koji to žele. Dakle, samo text koji postavljate ''obojite'' u belo... ;) I svi srećni...

(Prevucite kursorom pored strelice)

Back