Jer zna neko kako da skinem pesme SKJ...hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i pre par godina je bila matora za tu ulogu! Imala je 28 godina. Nije sigurno bila srednjoskolka. Izgleda mladje ali ne izgleda bas toliko mladje da glumi devojku od 17 godina.

Pa da, ali je to snimano pre 4 godine, ti sad imaš 12, a pre 3-4 godine si imala 8-9 godina.
![]()
Traze 10 000 din.

Glumci stvarno dobro glume,eto razloga sto su 'vatali starije glumce koji izgledaju mladje.Uporedite gllumu Marcosa sa glumim Cukija i Alexa...mada ni oni nisu losi...Raul je ponekad previse komican,a to vazi za Santija(ja ne znam sto govore da je on dobra osoba...sve mi je manje i manje simpatican)koji ne glumi bas na nivou(to nema veza sa godinama ali obicno stariji glume bolje od tinejdzera)...Odlicno glume.

) ubijedjuje Dijega i Santija da moraju da nadju inspektorovu slabu tacku da bi ovaj malo ''pomogao Santijagu''.I pokusavaju sa hranom novcem,ali nikako ...U isto vrijeme,Markos i Raul gledaju zenske,ali ih uhvate njihove djevojke Eva i Afrika...Oni objasne svoje ponasanje kako su njih dvije najbolje u trecoj diviziji ali ovo je kao prva liga Primera i tu ima neko bolji (nesto tako)i Eva i Afrika se naljute.Eva dolazi kod ''Brace Serano'' i inspektor je primjecuje,pocinje da bulji u Evu i Fiti to vidi.Kasnije kaze Santijagu da trebaju da ''uvale'' Evu inspektoru ali Santijago to nece da uradi...kako god,ipak se odluci.Dijego ih pita sta se desava i oni kazu da bi bilo dobro da Eva pomaze inspektoru oko posla.Eva to prihvata(Dijgo ne zna o cemu se radi).
).Gilje ubijedjuje Dijega da ga Tete manipulise i laze i da ne pomaza Joli koja hoda odlicno,vec se ljubaka sa Umbertom.Na tenane nagovori Diejga da podju u fliperanu gdje Dijego vidi jOLI kako trci a ovo dvoje kako se ljube...a ne samo to nego je Tete stavila pirsing koji je bila skinula...Lusija je kaznila Tete ,Markos je priznao da je bio djetinjast,a Eva da je bila glupa,Santijago i Fiti su posijetili nekog vudu cudaka da njega spoji sa Lurditas i to je to...hepi end.

mmmm.... Onaj inspektor uopste nije los.... Al' se Gilje naložio na Tete... E, a koje su Alex i Ćuki godište??? Meni Alex ne deluje starije od 84 god... A Ćuki moožda 86... Ma Alex je pravi apolon...
najsmesnija scena
kada raul daje markosu poklon za evu a eva otvara i vidi mrtvov majmuna ili neznam kako ga vec zovu
tako nesto i bilo jos nekih dobrih scena kada je sahranjuju a majmun ozivii i tako i kada dijego,santi,fiti vode zene iz one kuce
A onaj tupavo osmisljeni termin bez epizode u ponedeljak me ubija!!