Seranovi

Meni je ubedljivo najbolja Afrika...:) Kad objasnjava Tete i Joli:``Muskarci imaju samo jedan neuron i on im se nalazi...`` Luda je stvarno:razz:
Sad gledam i reprizu...Ne mogu bez Seranovih:D

Hahah harpun je stvarno bio za cepanje od smeha :D:D :D ta epizoda je bila puna namestanja...
A odlicna je i bila ona epizoda sa Elvirom kad su se klinci tripovali duha :D I onda mi je ona scena zauvek ostala u secanju : Gilje, debeli i onaj mali koga vise nema u seriji u wc-u i ovaj mali pisa. Odjednom krecu gromovi i munje i svi se useru a ovaj mali dok je pisao uplasi se i okrene se u panici ka njima krene da se dere i pisa ka njima...hahahahahahah

Ma sve su im epizode jake, ali meni je ona sa santijem "ubicom" neprevaziđena... xa xa xa... Evo, i sad se cepam... Svi su kriminalni, ne mogu da se odlucim ko mi je najjači lik... Možda dijego, kad počne da se hvata za srce i njegova Sodoma i G.... HAaaaaaa... a i Santi je lik, sav podbuo i trapav... Uhuhuuuuuuuuuu... Koji likovi....

Mene nervira markos mnogo, lik je dosadan ko ...kao dnevnik....ma kao stolica i to najobicnija ona drvena ( ne na rasklapanje, sa njom mogu da imam sate i sate zabave :D :D :D :D )....a ova mala luduje za njim. ma i ona me nervira, cita poeziju itd....
Totalno nije kao raul , koji je inace najjaci kralj :D

ja stvarno ne mogu da se odlucim ko mi je najbolji,svi su fenomenalni,odusevljena sam kako glume Dijego,Fiti,Raul a pogotovo Gilje i Tete koji su najmladji,a jedino ko me malo nervira je Karmen sa njenim dobacivanjem

Evo i mene, nažalost, nisam nastavio da snimam epizode, zbog nedostatka vremena. Snimao sam prvih 10-15 epizoda, pa sam odustao, međutim počeću opet da ih snimam već od sutra, jel ima zainteresovanih ili da ne snimam uopšte? Bilo bi dobro kada bi opet reprizirali, mislim da bi uradili ako bismo im poslali jedan mass e-mail o tome, ali otom potom, nek emituju ovo što do sada imaju :)

Kako vam se čini?

Kod njih jedno otvori usta a tamo neko cetvrti vec sazna sta je on rekao, i svako resava svacije probleme. Zanimljivo mi je ponekad da ih gledam, sareno i lepo su obuceni, ali taj cirkus me podseca na familiju moje mame, sve informacije kruze u poverenju i svako bi da resava svacije probleme u svoju korist.

jaooooooooooo, ko me najviše nervira??? Takvih nema, svi su carevi... Pa i Karmen, dobrostojeća bakica.... Xe xe xe... Možda me nekad malo iznervira Santi, ali ništa strašno... I Lurditas je strava... Samo ti snimaj epizodice... Xe xa xe... Neverovatno, kako su svi glumci dobri, uopšte ne možeš da ih provališ da glume, za razliku od nekih glumaca... Ma Alex je prava muška bombonica... Uf... jedan moj drug podseća na njega, samo što je crn... Ali Alex je Alex... E ljudi, koliko ima ukupno epizoda ova serija? Znam da je i pre bila na studiju B ali ja sam tek sad reprize počela da gledam... Večeras je 58, nadam se da ima bar oko 100 epizoda...

Njah... Raul, jadan večito u nekim problemima... Žao mi Tete, mukica... A baš je slatka... E, hoće li se smuvati ona i Gilje... I Gilje je slaak, mada malo klempav... U ovoj seriji svi lepi, dobro, osim Kandele i Santija, mada je i Kandela simpa...

Back