Seranovi

Eva-1976 :shock: Ko bi rekao da ce jos malo da napuni 32 godine.
Afrika-1980
Raul-1979
Markos-1978
Tete-1990
Gilje-1991
Kuro-1995

Kao da nemaju glumce od 17, 18 god nego glumci od 30 godina glume srednjoskolce.

ko me najvise nervira...Karmen naravno,em sto glumica lose glumi em sto je dosadan i nepotreban lik...I Santi me nervira ali je ipak dobrica po prirodi.Gilje mi je car,a Tete isto zna da me iznervira(mada su mi svi simpa sem Karmen)sa njenom manipulacijom.Raul je isto car,kao i njegovi roditelji...lUSIJA je isto dobar lik,Dijego takodje ali je mnogo naivan i kako mu lako Santi napuni glavu...
Markos i Eva kao tandem su mi jako interesantni(omiljeni :)) ali Markos sam,je malcice dosadnjikav.
Afrika...ah...ma ona je najduhovitija u toj seriji,mada Kandela samo malo zaostaje za njom...!

ma jok jos nismo nabavili prevod za seranove ali ako mozes ASDS mozes ti da nam das ako nije problem barem jednu epizodu da svi se sa foruma uverimo da imas prevode

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... nikad ne bih rekla da su toliko " matori "... Znači Markos je od mene stariji 11 godina???!!!:confused::confused::confused:.... Cccccccc.... A eva samo 10 godina mlađa od moje majke... mada meni Afrika deluje starije od nje... Extra glume, nikad ne bih rekla da imaju toliko godina, najviše bih rekla da su svi 80 god- osim Tete i Giljea... Markos deluje mnoooooooogo mladje, ja bih rekla da je 84.... Ah.......

Eva-1976 :shock: Ko bi rekao da ce jos malo da napuni 32 godine.
Afrika-1980
Raul-1979
Markos-1978
Tete-1990
Gilje-1991
Kuro-1995

Kao da nemaju glumce od 17, 18 god nego glumci od 30 godina glume srednjoskolce.

Ju Boze, pa Kuro je moje godiste?! :shock: Ja bi rekla da je on mnogo mladji kao i Gilje i Tete!!!!

Evo mene opet
STB ima otkupljenih svih 6 sezona i kada je pocela serija ispocetka serija je data na dalje prevodjenje...
Sto se tice serije i prevoda nasao sam lika koji ima ali svi su u dvd kvalitetu sa sve prevodima(cirilicnim :D ) ali ima jedna mana to sve tezi oko 300GB!!!
Tako da kada nadjem medij sa dovoljno prostora cu verovatno uzeti :D do tada srecno!

Iako je snimano 2004 izgledaju mnogo mladje nego sto jesu.Pogotovu Eva.Sto znaci,2004 ona je imala 28 godina,a meni je izgledala kao da ima 20(mada sam znala da mora biti mnogo starija nego sto izgleda ne znam zasto,osjecaj)a jedan prijatelj koji je vidio jednom i to na blic rece da ima 23 i onda se jako iznenadio da je '76.
Svi odlicno glume(osim Karmen,pa i Santija koji je previse komican)...afrika je carica...

Back