Seranovi

Da to je pesma od fran perea, ima da se skine na netu. Imam je na kompu i ipodu. Inace, ja sam punk rock dete, i slabo tolerishem pop, mada u ovom slucaju ovo je izuzetak :D

ocu i ja!!!!Buhahahaaha!!!Prekjuce sam se cepala,MARKOS JE FATHER NJENE BEJBI!!!!!ja volim i pesme od SJK!!!!

Brate, fran perea je ok, ali SJK ....pa svi ce se sloziti da je to obicna klinacka glupost :shock:
A inace sto se tice nesporazuma, bilo je super i kad su fiti i santi uleteli nazad kuci i nasli ove parove zagrljene i kondome okolo :D :D :D :D :D

epizoda juce...VALJALA SAM SE OD SMIJEHA...ne zbog situacije sa kondomima i slicno nego zbog tako dobrih dijaloga...(naravno zbog situacije sa ovo cetvoro)Fiti rules...i Afrika...mada mi je ipak situacija sa Evom i Marcosom najzanimljivija.
jeste SJK obicna klinacka glupost,ali svako ima pravo da slusa sta 'oce.
a ono sa fitijem i santijem...ma odvalila sam se.santi me ponekad nervira jer je primitivkus,ali ipak mi je simpatican jer je dobra osoba.kad je kandela vrisnula...odvalila sam se.

A sto sam se iznervirala kad je Marcos uleteo u sobu,a tamo Eva sa Raulom...Sami nesporazumi...:)
Ali dobro je sto su se svi pomirili...:lol::lol::lol:
Pa u toj seriji su uvek neki nesporazumi u tome je i fora:)
Brate, fran perea je ok, ali SJK ....pa svi ce se sloziti da je to obicna klinacka glupost :shock:
A inace sto se tice nesporazuma, bilo je super i kad su fiti i santi uleteli nazad kuci i nasli ove parove zagrljene i kondome okolo :D :D :D :D :D
SJK kad ih slusam cepam se od smeha:lol:,niko nezna da peva pogotovo Gilje:-)

Gilje bas ne zna da pjeva.u kasnijim epizodama glas cemu se promijeniti(naravno).
A KAndela mi je isto prilicno simpaticna.Duhovita je.Svi su mi manje vise dobro napisani,osim Karmen ona kao treba da glumi neku staromodnu babu ali cista epizoda koja vecinski samo smeta seriji.Ali i ona mi je u redu,kao sto mislim da nije dobra ideja da se Lurditas smuva sa Santijagom.Ali sta ces...

Било је пар екстра епизода у последње време...
Фитијев неглески је за палакање од суза...
Јадни Раул, у свакој другој епизоди добије батине...
Синоћ је било добро са патиком...

xa xa xa xa... Sinocnja epizoda je bila vrh... Mada je meni za sada neprevaziđena epizoda, kada su Dijego I fiti mislili da je Santi ubica, da je ubio inspektora i Lurditas... Umirala sam od smeha... ta mi je definitivno za sada najbolja, mada su sve odlicne, videcemo kakva ce biti ona veceras...xe xe xe

Back