Seranovi

pa ljudi rekao sam da je glavna i prevela seriju IVANA NIKOLIC kad bih dosli do nje
dala bi nam prevod za neke pare a nju mozete potraziti u DEXIN FILM-u i ja sam vec dao broj 3593-100 i onda ce vam sekretarica dati broj pokusajte mozda neko dobije IVANU NIKOLIC

Taj lik se poslednji put javio 27. avgusta
Korisnicko ime na tom forumu mu je FootyStOrM.
Ah zaboravio sam on se nalazi na forumu matematicke gimnazije u temi : koju seriju gledate?

E ljudi moji nasao sam lika koji ima prevode :D
PS cenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzuracenzura
Prevode cu imati najkasnije do petka :D
ali mi fali serija so...
Ali videcu da uzmem tu seriju celu sa sve prevodima.

ali mi fali serija so...

Oh My God. Kupujem celu seriju ko ima, a i tvoje prevode, kad ih dobijes. Ko hoce seriju da proda, neka mi se javi na pp da saznam cenu, a i ti napisi ovde cenu za prevode... Hvala unapred. :razz:

PS Cisto informativno, lik je dobio harddisk sa celom serijom i prevodom iz Studia B...
ali mi fali serija so...

Kolko para? Meni trebaju samo prevodi.

Ubih se na netu trezeci al nema nigde.Aj kad dobijes prevodio javi. Da se dogovorimo.

PS Cisto informativno, lik je dobio harddisk sa celom serijom i prevodom iz Studia B...
ali mi fali serija so...

daj daj daj. Ubih se trazeci prevode.

Meni trebajui samo prevodi..Ajde javi kolika je cena? Pa da se dogovorim.

Molim vas..onaj ko ima celu Seriju ..da li bi mogao nekako da mi je nareze ili proda...molim was ..ja obozawam Seranove i nikad ne propustam njihowe epizode..ali ponekada mi se bas spawa,pa jedwa odgledam neku epizodu ...wolela bih da imam swe njohowe epizode ! odgovorite pliz...
victor-elias-natalia-sanche_01.jpg

Cisto jedna glupos'mi pade na pamet, ali - da nije neko slucajno pogledao u nekom DVD klubu ima li ova serija?! Mozda neko rentuje spanski DVD, bez naseg titla...

Inace, kod nas 7. epizoda sa emitovanjem krece tek negde maj-jun, jer se 3. sezona zavrsava sredinom/krajem januara...

The One Who je bio u pravu 3 sezona se zavrsava krajem januara u petak je bila zadnja epizoda 2 serijala (El fluido basico)...u ponedeljak je prva epizoda 3 serijala (Santiago Gigolo) upravo je gledam na kompu....na zalost jos uvek bez prevoda

Season 3, Episode 19: El fluido básico
Original Air Date: 7 July 2004

Season 4

Season 4, Episode 1: Santiago Gigoló
Original Air Date: 12 January 2005

samo da se kaze da niste u pravu.....

Back