Seranovi

aj ne spamuj vishe *****nu temu...

nego, jel neko ima nekog materijala o ovoj seriji, ali na srpskom?!
posto se nesto razmisljam da napravim fan-sajt, pa ono... svaki materijal je dobrodosao.

Imam ja materijala, ali ne znam sta ti treba.
Imam puno njihovih slika, ono kao ``Seranovi su porodica iz santa huste, likovi su ti i ti, ...
Na pocetku serije se Lusija doseljava sa dve cerke - Tete i Eva . . .
Dijego ima tri sina - kura, markosa, giljeta, . . .
U seriji se radi o tome i tome itd.
A imam i puno klipova.

Ljudi dajte da svi zajedno probamo da nadjemo mrtve prevode za jebenu seriju...vec dva meseca neprestano trazim...imam svih 120 epizoda ako mi neko posalje adresu sa prevodima ili same prevode narezacu mu sve jebene epizode
Aj potrudite se i vi malo,adresa mi je nedelja10@yahoo.com

ljudiii hoce li neko da otkupi pesme od Fran peree???2 glavne pesme su 1+1
jednako 7 i la chicha de habitacion i ostalih nekoliko bonus dobija muziku iz serije a toda mecha pa ko je zainteresovan neka se javi a oko cene ce mo se dogovoriti!!!

Narode dali ste vi svesni da nemozeste nikako naci prevod za seranove iz razloga posto prevod za seriju na srpskom nepostoji.Ukoliko nadjete na engleskom svaka vam cast.
Jedino da nadjete nekoga ko ima tv rip sa studio B pa preko nekih programa moglo bi da se skine prevod i da vam posalju.Ali male su sanse.
A seranovi su odlicni!!!!
P.S Jos jedna stvar je moguca www.prijevodi-online.org odete na taj sajt i registrujete se na forum i tako pokrenete inicijativu za prevod te serije.Drugo resenje nema!

ja sam na sve nacine pokusao da dodjem do prevoda ali mislim da vam je najbolji nacin da pozovete DEXIN FILM koji je otkupio tu seriju i posto na kraju serijeeee pise

PREVOD I ADAPTACIJA

Ivana Nikolic

Ja sam zvao DEXIN FILM oni kazu da ona za njih radi honorarno pa bi najbolje bilo da neko od vas pokusa sa forum da zovne DEXIN FILM pa da dobije Ivanu Nikolic a evo broja 3593-100 onda ce vam sekretarica reci novi broj i pozovite i trazite Ivanu Nikolic pokusajte

За сада имам 21 песму Фран Перее па ако неком треба да се нарежу јер не може из неког разлога сам да их скине радо ћу то да урадим.
Јавите ми се са ПП и договрићемо се.
Радим то без надокнаде, ваше је само да обезбедите диск на који ћу вам резати.

PS
Очекујем да до краја недеље добијем још неколико песама.

Лепо сам написао да ћу то да урадим за људе који не могу сами да скину песме из неког разлога.
Линкови већ постоје, ја сам их скидао са линкова који се већ налазе у овој теми.

pa to sam ja i mislio nego ako neko uspe da napravi kontakt direktno sa Ivanom Nikolic i jos jedno pitanje 10.000 i jel samo titl ili kompletna serije.

Najgore je to sto ce ljubitelji ove serije posle svi epizoda i sezona pitao sam Dexin Film da li ce izaci u prodaju ali oni kazu da sigurno nece!!!

Tako da pokusavajte nekom ce da upali ima jos jedan telefon u pozeskoj pa malo proguglajte pa nadjite i taj telefon i tu pokusajte pa cujemo se sigurno ce nekom upaliti valjda cemo ih ubediti

Back