Seranovi

Ладно се јавио оснивач, још има овде људи од пре 5год :Д
сад сам гледао ону епизоду кад санти уложи и изгуби бар, венчање ћони и хосика :3
него зна ли неко шпански, шта су причали овде и од када је: http://www.telecinco.es/quetiempota...reune-protagonistas-Serrano_2_1962480079.html

Duki? Probaj da razumes ovo...

E da je Wapa tu da nam prevede... :neutral:

razumeo sam, nista posebno, u pocetku je bila najava za giljea kad je usao pozdravio se sa svima i razgovarali su dijego i gilje o tome kolko se dugo nisu videli, dijego reko 3 godine i onda ga gilje pitao za neka pozorista da su se tu sreli da li je bio i to tako, nista bitno u sustini :D

Ovo niše nema smisla sa Seranovima.

Čitav vikend radile epizode kad ono sad piše da su privatne. Zna li neko šta se događa i hoće li biti vraćene natrag?

Ta osoba sto stavlja je vec par puta napisala ovde pre mesec dana da ce se epizode moći gledati isključivo petkom i vikendom,ostalim danima mora da zaštiti kako joj ne bi obrisali.Tako da ces morati petak da cekas,al kad ga dočekaš onda cepaj nemoj da stajes ! :D

Evo i mene :D
Pratim stalno temu,ali nikako da postujem.Sada je kraj godine pa se sredjuju ocene,kad zavrsim sa tim moram malo i da gledam :D
Kickasstorrents mi ne radi nesto sad,nmg da skinem Breaking Bad....
Odgledao sam za vikend onu epizodu kada se Fiti uzima Ramonovu uniformu i uhapsi pljackase u baru :D

Ja seranove isto slabo,radim ceo dan kad dodjem kuci budem umoran,game of thrones jednom nedeljno kad izadje nova i the walking dead zavrsavam,mada stao sam na pola pete sezone nemam vremena trenutno

Back