Seranovi

hahahahhaha bolestan narod, samo se ti trudis i maltretiras da ubacis 150 epizoda od 90 min i onda kad ti neko skloni sve ti i dalje imas na umu da upload ujes slabom brzinom i da se mucis oko prevoda a oni samo cekaju i jos se bune, tebi svaka cast na trudu i radu oko serije :)

Ja ne znam čemu stvarno tolika frka oko Seranovih i emitovanja.
Čak su zabranili prodaju serije za zemlje Balkana, tako kaže TV HAYAT koji je prije emitovao.

Poslednja izmena:
I zaboravih da kazem... znaš šta bi bilo najbolje Nedzida? Da prvo postaviš epizode od 110-do kraja, pošto one dosada nisu imale prevoda i najteže ih je naći... a onda posle, kad stigneš / ako stigneš, kako je tebi lakše, da postaviš od početka pa do 110.

Inače, već 7 godina pratim temu, tek se juče registrovao. z:poz:

Evo, počeo sam ovde da postavljam neke scene iz Seranovih, isječke i slično, bar one koje su meni zanimljive i smešne.
evo jednog, pa ću još nastaviti ovih dana

Poslednja izmena:
Prati, prati itekako.

Naime, stupio sam u kontakt sa gospođom Barborom Susterovom, iz Imagina Int.Sales, menadžerom prodaje mnogih španskih serija iz Telecinca, Antene3 i ostalih (između ostalih i Seranovi su tu), koja kaže da neko već ima prava za prikazivanje Los Serrano na Balkanu (a znamo da to nisu Studio B, koji je ukinuo reprizu preprošle godine baš zbog spora oko prava, a ni Hayat iz BiH, i oni kažu da nemaju prava). Tako da, možda ima nade da uskoro negdje krenu, i možda je baš to razlog zbog stalnog brisanja videa.

Evo mejla koji mi je poslala
los.png

Poslednja izmena:
Istraživao sam i njih, ali to izgleda nije televizija, već kao neki sajt (koji čak sada ni ne radi) na kojem se nešto može gledati. To sam vidio na fb stranici, jer sajtu nije moguće pristupiti, mada nisam primjetio da se igdje spominju Seranovi.
Mada nije mi logično da tamo neki amaterski sajt plati ne baš malu količinu novca za čitavu seriju, al' ajde...

Ne znam, Marko Kon je smarao ninju990 da obrise seriju, pretio da ce ga prijaviti i da ce izgubiti reputaciju, covek izgleda ima nesto protiv serije, ne bih se zacudio da je on umesan u to brisanje sa Nedzidinog kanala.

Evo mene tu sam.

Neko mi je upao na account i obrisao sve epizode, promjenila sam šifru ali je neko kome OČIGLEDNO SMETAJU Seranovi u potpunosti uništio YouTube i Gmail account

Naći ću način da nekako ponovo podignem za koji dan :-)

Najveći problem predstavlja taj što ima slabašan upload a sinoć sam postavila 120 epizodu, nakon čega mi je otet account

Dakle nije problem sa rušenjem zbog copyright-a

Što se tiče titlova, prevedeno je svih 6 sezona i jedan dio 7-me odnosno do 130 epizode

Bez sikiracije ima i u nas hakerskih fora :D Mora da si stavila neku prostu lozinku ili tako nesto pa ti upali na account.

stavi brojeve slova zvezdice osiguraj gmail i yt account svim mogucim siframa kodovima telefonom i opcijama koje su dostupne :D ja sam svoj toliko zastitio da sam zaboravio pravu sifru potpuno blokce gde je sve bilo zapisano sam izgubio a br telefona promenio tako da je nemoguce vise da pristupim svom gmail accountu pa sam napravio drugi :D

Back