Seranovi

Duki onaj torrent sto si stavio radi, evo upravo skidam prvu epizodu seste sezone i skida solidnom brzinom, vec sam probao epizodu iako se nije potpuno skinula i radi, fin je i kvalitet slike i zvuka :) Pa ako slucajno izbrisu epizode ili se nesto lose ne daj Boze desi mislim da bi ovaj torrent posluzio, ja sam skinuo sa yt-a 62 epizode pa bi mogo da nastavim sa ovog torrenta, samo nema prevod ali nije ni vazno ja sam spanski odavno naucio :P a verujem i vi :)

ahahha ja javim za pomoc samo kad imam problem i ne znam sta da radim inace ovako izbegavam, glupo mi je mnogo time da se hvalim jer sam gledao ljude sa strane kako se hvale time i izgleda mnogo prosto :D

HRISTOS SE RODI, SRECAN PRAZNIK SVIMA :D :D :D :zskace: :zskace:

ahahha ja javim za pomoc samo kad imam problem i ne znam sta da radim inace ovako izbegavam, glupo mi je mnogo time da se hvalim jer sam gledao ljude sa strane kako se hvale time i izgleda mnogo prosto :D

HRISTOS SE RODI, SRECAN PRAZNIK SVIMA :D :D :D :zskace: :zskace:

Ja sam ti se pohvalio ali nemoj to tako da shvatis hahahah, ne znam da li si pitao :D

srecan bozic jos jednom :D

Hristos se rodi!

Pozdrav svima

Prije svega svim ljudima koji slave praznik želim čestitati Pravoslavni Božić i poželjeti samo ono najbolje

Nabavila sam prijevode za sve epizode Seranova (od 107 do 147) dakle oni koju su nedostajali. Treba mi pomoć kako odrediti TIME CODE tako da mogu postaviti na YT kanal

Svaka pomoć dobro došla je!

Pozdrav svima

Prije svega svim ljudima koji slave praznik želim čestitati Pravoslavni Božić i poželjeti samo ono najbolje

Nabavila sam prijevode za sve epizode Seranova (od 107 do 147) dakle oni koju su nedostajali. Treba mi pomoć kako odrediti TIME CODE tako da mogu postaviti na YT kanal

Svaka pomoć dobro došla je!

Hvala Nedzida, i tebi srecni praznici :D

Back