Seranovi

nisamm ja :D gledao sam tvajlajt do sada mnogo dobar film auu :D mozd ai pocnem vampirske dnevnike ili kako vec da gledam :D

Twilight sam gledao prvi i drugi i cini mi se da su ljudi pricali da je bas los zadnji deo ali kako kome :D ja sam gledao Vampirske Dnevnike prvo i to mi je najbolji TV show o vampirima pa mi se nije Twilight bas dopao.Evo vec 3,4 god gledam Vampirske Dnevnike i to onako jedna epizoda nedeljno ili redje zavisi kako snimaju epizode i dalje mi se svidja..Jesu malo popustili u petoj sezoni ali sad ova sesta sezona izgleda odlicno, sledece nedelje je mid-season finale, sto posto ce se desiti u zadnjoj sekundi nesto nevidjeno i onda treba da cekam mesec dana do sledece epizode :D

ahahahahhaha ja mozda pocnem da gledam tu seriju :D
imam na umu da gledam true detective, grimm, vampirske dnevnike, i moram da zavrsim jos desetak epizoda breaking bad mi je ostalo plus walking dead da nastavim a i filmovi super izlaze ovih dana :D do sada sam neki bozicni gledao :D

meni se bas svidjao poslednji deo twilight :D bore se sve vreme akcija a u stvari se niko nije borio samo mu je pokazala buducnost ako se odluci na borbu :D

- - - - - - - - - -

a sto se pesme tice ova mi je omiljena iz tog filma a i ovako jedna od omiljenih balada :D
https://www.youtube.com/watch?v=urvlr0E9Xn0

Ja samo Vampirske Dnevnike gledam i Originalne( The Originals ), Originalni su nastali iz Dnevnika tako da zapravo gledam jedan show samo :D, sve drugo sto krenem da gledam zaustavim se posle 10ak epizoda..tako sam krenuo Walking Dead i stao na drugoj sezoni i Supernatural sam krenuo i stao odma. Nekako nisam vise u tom fazonu da kad pogledam 5,6 epizoda da se zalepim za tu seriju xD, mozda kad bi pustili na TV-u neku dobru mozda bi i gledao.Tako sam i krenuo Vampirske Dnevnike, bile su prve dve sezone :D

Jos jednom vas molim da prestanete da upropastavate ovu temu, otvorite negde temu pa pricajte, imate poruke, nemojte ovu temu da upropastavate, a pritom u proslih mnogo stranica nema dve poruke vezane za ovu seriju, koja meni mnogo znaci, i mnogo je volim, i volim svremena na vreme da udjem i procitam neke starije postove, a udjem i citam ovde svasta, jos jednom vas molim prestanite ovo da radite... Vec sam jednom pricao o ovome... Ili pricajte o seriji ili ne pisite uopste... otvorite temu pa tamo pisite... Hvala unapred...

postujem to sto volis seriju i sve ali ne mozes nikome ti da naredis o cemu ce ko ovde da postuje iako je tema o seranovima odgledali smo je preko 5 puta sve epizode i znamo svaku scenu napamet, dok ne pocne neko od nas da je gleda opet do tada ce uglavnom da budu poruke o drugim stvarima cisto da bi tema ostala ziva navikni se na to, a ako ti se ne svidja preskoci sve postove od 500 i neke stranice :)

lazo jel vampirske dnevnike svaka sezona se posebna za sebe ne nastavljaju se price iz sezone u sezonu?

Nastavljaju naravno...kolko sam puta kukao kad zavrse sezonu, zavrse je tako sto udare neku scenu u kojoj se desi nesto sto nikad ne bi pretpostavio a onda cekas 120 dana otprilike ako ne i vise do sledece sezone i nastavka..

Evo krenucu da gledam Seranove za koji dan pa cu za svaku epizodu da postavljam najsmesnije scene i tako :D

to je pametna idejaa :D ja cu da zavrsim breaking bad pa da pocnem vampirske dnevnike cim zavrsim i ove filmove sto sam skinuo 5 6 :D

a jos koliko otprilike ce lazo da snimaju jos sezona dnevnike?

to je pametna idejaa :D ja cu da zavrsim breaking bad pa da pocnem vampirske dnevnike cim zavrsim i ove filmove sto sam skinuo 5 6 :D

a jos koliko otprilike ce lazo da snimaju jos sezona dnevnike?

Ne zna se..ova sesta sezona moze biti poslednja ali ja mislim da ce bar 7 biti jer je ipak ja mislim najgledanija serija na tom CW kanalu. Mozda budu i vise od 7, nikad se ne zna.

Back