Seranovi

ahaaa,a koliko im otprilike treba za jednu sezonu ? 120 dana?

Mislis za koje vreme snime? Ovako ide raspored, uvek zavrse sezonu maja onda bude pauza i krenu na leto da snimaju i tako snimaju non stop do marta npr( tad zavrse sa snimanjem te sezone, jedino ne snimaju na zimu kad je bozic i nova godina, tu imaju neku pauzu), dakle od oktobra krenu da pustaju tu sezonu ( a oni su npr stigli sa snimanjem do 6,7 epizode i tako pustaju bez velikih pauza 10ak epizoda do decembra ) Tu naprave pauzu od mesec dana pa nastave januara 20 i nekog da pustaju epizode, zavrse maja. Najtezi je taj deo kad zavrse sezonu maja i onda cekas do oktobra novu :D, umres od cekanja..

auuu ne znam da li da pocnem da gledam, jer ja bi je zavrsio najduze za par meseci to je taman dok naprave pauzu i onda bih morao da cekam a to ne volim isto tako mi je i sa walkinng dead om bilo

Ovo je ona kad oni radnici dobacuju Lusiji u pocetku pa je Dijego ljubomoran,pa posle misli da je trudna (kad dobije samlonelu)

- - - - - - - - - -

Mislim da se nije u ovoj posvadjala sa Markosom:D tu valjda udare onu lutku kolima hahhaha

Neizvjesno dalje emitovanje serije "Seranovi" na mom YouTube kanalu!
Naime položili su autorska prava slijedeći vlasnici sadržaja "Imagina International Sales, Teleglobo produkcija i Salines TV" i pokušavam iznaći neko rješenje da ostanu ove epizode i da se počnu nove dodavati.
ZLATAN

,,,,,,

nadam se da nece mozda pocnem da gledam uskoro ako se predomislim za dnevnike samo me nervira sto bih ja brze odgledao sve koje je ubacio nego sto on ubaci ostatak pa onda moram da cekam

Back