Seranovi

Davide posto vidim da tebi Gilje odgovara, ako ti nije tesko pitaj ga kako su ga ubedili da snima ovu scenu i kako mu je bilo to me zivo zanima :hahaha:
Los-Serrano-los-serrano-19273490-500-377.jpg

Ja sam još pre pola sata rekao da ću da palim epizodu,još nisam počeo da gledam,ajde idem i posle ću svratiti,poz..

sećam se kad sam viktora pitao da li je moguže da se nastave Seranovi, rekao je da je nemoguće jer svi rade na nekim drugim stvarima

hahahah da ,svaka vam cast momci, presli smo 14 k cesttitam :D
Inace palacince su ispale fenomenalne, mnogo bolje nego sto pravi moja majka a tu je i flasa zajecarskog i sada cele noci SERANOVI <3 :D :D
hahhahahah bas me zanima viktorov odgovor na to pitanje :D

Pogledajte prilog 292751
Naso sam ovu sliku prelistavajuci stranice, iskreno evo i to da kazem zao mi je sto ljubav izmedju Giljea i Tete nije bila kao izmedju Afrike i Raula ili Markosa i Eve. A mogli su i da sacuvaju Aleksa i Elenu, meni je Elena bila ekstra stvarno i mnogo mi je lepsa od Afrike.

To je ona ep. gde svi uce istoriju, a Marki i dalje veruje da mu je Eva rodj. sestra :D Sad se setih naslova: Beni, Toni i Marki:hahaha: cepao sam se od te ep. Realno ga zasrali sa tu ljubav, i mnogo su im glupi odlasci Eva i Marki Tuluz, Lusija umire, ovi idu na put ok sveta itd. Ps. ELENA bi po mni trebala da teši Markija, a Evu ko šmirgla nek ide s Aleksom. Raul i Afri super par....

Poslednja izmena:
Verovali ili ne sa ovim mojim postom 42. danas !! Mislim da je ovo najbolje u prethodnih par godina! Stvarno mi je mnogo drago sto smo ovoliko aktivirali temu, kad bi nam se prikljucili novi clanovi.
Imam ja ideju. Mozemo da posaljemo nekim stranicama o Seranovima da reklamiraju forum, mozda bi se neko registrovao.

Fiti ima dugacku kosu, a Gilje i Tete su puuuuuuuuuuuuuuno mladji, neverovatna razlika je na pocetku i na kraju serije :D

Idem ja sad, ujutru u 8 idem po svedocanstvo. laku noc :bye:

ja moram jos jednu epizodu da odgledam, strasno sam se navuko ovo je vec 6. za danas :D
a mislim da sam jednom cak i 8 9 epizoda odgledao u jednom danu tokom zime ali vecinom sam po 6 dnevno gledao dok smo isli u sk, mislim kada sam bio bolestan, za vreme raspusta i vikenda :D sad se vracam u formu, za cas cu da vas stignem a onda gledam ispocetka :D

sta znace pojma nemam, citao sm ranije ali nisam nista skapirao :D
i ja sam tebi valjda koliko se secam, ili sam samo pokusao nisam siguran
mislim da se dobijaju samo kada ti korisnik dodeli

sada sam pogledao rebelde temu na krstarici i jos od 2007 niko nista nije postavo, strasno kakvo neinteresovanje
tada sam je i ja gledao na tv u ali oni su samo tada komentarisali posle ni da se raspitaju o necemu niti neko da navrati, npr eto da nekoliko njih nije postavilo nista u 2012 godini ja volim seranove salinjo i ovi ostali koji su svracali ne bismo se ni registrovali uopste jer nema nikog

upravo sam ovo iskopao na dvd ovom tviteru negde
:D vidite da su u istom spotu moj omiljeni glumac dzejson i dvd :D
inace kako je bio dvd mrsavko u seranovima ko bi reko da je sada misicavko hahah :D

Dusane svaka ti cast, ne bih ja mogao da pogledam vise od 3 epizode dnevno, nema sanse :D Najvise sam 3 pogledao za jedan dan.

Gledam sad bas ovaj video sto si postavio, koliko je DVD stariji nego u seriji. Eto zadnja sezona je snimana 2008. valjda, koliko se promenio,ju.

Back