duki500
Ističe se
- Poruka
- 2.873
hahahha ja sam kompletan
skoro sam odgledao cele seranove samo ovde na youtubu a onda nastavio drugi put pocetne epizode na tv u dok nisu prekinuli i sad opet nastavljam na youtubu tako da se svega secam 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi i ja, iako se sećam bolje ovih prvih epizoda, njih nekako više volim, gledam ih sa uživanjem one su mi i smešne, a posle dođu ovi antipatični likovi i upropaste seriju.Jedva čekam da završim sad sve na jutjubu, pa da krenem ispočetka..
Veruj mi i ja, iako se sećam bolje ovih prvih epizoda, njih nekako više volim, gledam ih sa uživanjem one su mi i smešne, a posle dođu ovi antipatični likovi i upropaste seriju.
Ipak 

A tek da je Fiti otišao, to bi onda bio totalni propast serije.

Pa da je bilo ko od te trojice otišo, serija ne bi imala smisao. Oni su stubovi serijeja evo 4. pocinjem da gledam![]()
Kad bi ja pravio palacinke sam, to bi nastao haos u kuciljudi sad pecem palacinke SAMmajka nece da pomogne a cale tu samo kad se jede
tako da jedva cekam da dovrsim (dodao sam duplo vise slucajno pa ce oko 40 50 da ispadnu) i pustm seranove 103-4 epizodu uz vruce palacinke
- - - - - - - - - -
samo mi fali neki sok/pivo po to cu brata da posaljem sad![]()

ljudi sad pecem palacinke SAMmajka nece da pomogne a cale tu samo kad se jede
tako da jedva cekam da dovrsim (dodao sam duplo vise slucajno pa ce oko 40 50 da ispadnu) i pustm seranove 103-4 epizodu uz vruce palacinke
- - - - - - - - - -
samo mi fali neki sok/pivo po to cu brata da posaljem sad![]()