Seranovi

hahahha ja sam kompletan :D skoro sam odgledao cele seranove samo ovde na youtubu a onda nastavio drugi put pocetne epizode na tv u dok nisu prekinuli i sad opet nastavljam na youtubu tako da se svega secam :D

Veruj mi i ja, iako se sećam bolje ovih prvih epizoda, njih nekako više volim, gledam ih sa uživanjem one su mi i smešne, a posle dođu ovi antipatični likovi i upropaste seriju.

Zato ja ne gledam ove zadnje epizode, ali vi ste malo mladji pa vam ljubav Tete i Giljeta sada bliska(oni su tada imali sl. godina kao i vi sada) :) Ipak
, ove prve su najbolje po meni i tu je ono pravo :D Elsa Pataky, te quiero:heart:

images.jpg

Elsa-Pataky-1920-x-1440.jpg

images (1).jpg

Poslednja izmena:
meni se zapravo vise svidja ljubav izmedju markosa i eve, raula i afrike nego giljea i tete :)
ali i ove poslednje epizode su dosta smesne npr imas jednu od mojih omiljenih scena u 145. epizodi kada traze kura i huana pa "medjunarodni umetnici" nastupe na koncertu sa fitijem na celu :D :D :D (skoro je valjda volimseranove tu scenu postavio)
samo je poslednja nekako previse depresivna
prelepa je Elsa :D

- - - - - - - - - -

juce sam gledao 99. sada cu i 100. da pogledam :D

Ja mogu da podnesem to što Lusija napušta seriju... Da su Gilje ili Tete otišli iz serije ranije, ne bih gledao sigurno.. bez njih to nije to.. Sva sreća pa su tu do kraja :super:

hahahha :D
sad sam odgledao 101. bas u dugovima do guse, mnogo mi se svidja ljubav izmedju dijega i lusije kako zajedno prezivljavaju sve krize i probleme :D
moram po 105. put da kazem da je prelepa porodicna serija :D

ljudi sad pecem palacinke SAM :D majka nece da pomogne a cale tu samo kad se jede :D tako da jedva cekam da dovrsim (dodao sam duplo vise slucajno pa ce oko 40 50 da ispadnu) i pustm seranove 103-4 epizodu uz vruce palacinke :D

- - - - - - - - - -

samo mi fali neki sok/pivo po to cu brata da posaljem sad :D

Sto volim kad vidim 10 novih postova, bio sam na neku selekciju, pa evo sad sam tek doso.
Nijednu nisam pogledao danas, mozda hocu kasnije, ali ne verujem umoran sam.

- - - - - - - - - -

ljudi sad pecem palacinke SAM :D majka nece da pomogne a cale tu samo kad se jede :D tako da jedva cekam da dovrsim (dodao sam duplo vise slucajno pa ce oko 40 50 da ispadnu) i pustm seranove 103-4 epizodu uz vruce palacinke :D

- - - - - - - - - -

Kad bi ja pravio palacinke sam, to bi nastao haos u kuci :hahaha:

firmaserranouy7.jpg

Naso sam ovu sliku prelistavajuci stranice, iskreno evo i to da kazem zao mi je sto ljubav izmedju Giljea i Tete nije bila kao izmedju Afrike i Raula ili Markosa i Eve. A mogli su i da sacuvaju Aleksa i Elenu, meni je Elena bila ekstra stvarno i mnogo mi je lepsa od Afrike.

- - - - - - - - - -

Hahaha, ja sam jednom pokušao, možete misliti na šta je to ličilo, više mi ne daju da pravim :(

Ta slika što je postavio VolimSeranove je bio avatar jedne forumašice, čini mi se da se potpisivala spageti ili tako nešto,.. kad se setim vremena od pre 4 godine kada je na ovoj temi dnevno pisalo po 10 forumaša, kad su se prikazivali seranovi na stb.

Evoi ja puštam sada 130. epizodu, prvu danas.. čujemo se kasnije :D

Back