Seranovi

Viktor i Natalija su ekstra, nisu uobraženi kao mnoge poznate ličnosti, uvek će odgovoriti... Viktor mi je mnogo puta odgovorio, šta god da sam ga pitao.. Nataliji sam to samo jednom poslao i odgovorila je.. E sad za Frana nisam siguran, javiću vam ako nešto napiše :D

Ja sam Nataliji poslao i nije odgovorila, moguće da joj mnogo pitanja stižu pa ne stiže na sve da odgovara.
A to mi se baš sviđa, tako treba da se ponašaju kao sav normalan svet, a ne kao oni uobraženi.

Ja sam Nataliji poslao i nije odgovorila, moguće da joj mnogo pitanja stižu pa ne stiže na sve da odgovara.
A to mi se baš sviđa, tako treba da se ponašaju kao sav normalan svet, a ne kao oni uobraženi.

Nije ni meni odma odgovorila, iznenadio sam se kad sam video da jeste, jer sam mislio da nece...Stiže joj sigurno jako puno :D

Kako vi ulazite na ovu temu? Mislim, da li tražite po forumu ili kako? Ja na Mozilli imam bookmark.

pa da tek u 139 do tad njihova romansa kao izmedju eve i markosa, prvo gilje pati za njom dok ona juri manua a posle ona za giljeom dok on je sa sandritom :D
inace avatar je ekstra :D meni i dalje stoji fitijev trbusni ples i ne planiram da menjam :D
ja u temu ulazim tako sto gore gde je link stranice samo ukucam S i izadje forum tema seranovi i udjem, toliko puta dnevno ulazim da samo kad ukucam slovo s u search izlazi mi ova tema :D

svaka cast ja evo 195. na ovoj temi :D
044D5DMGP1_1.jpg

evo neka slika afrike, meni je ovako najlepsa sa ovom frizurom, kad osisa kratko kosu izgleda kao vanzemaljac :O a sa ovom dugom uvijenom kosom mi je prelepa :D
inace mnogo mi se svidja veza izmedju nje i raula tokom serije, uvek su zajedno cak i kad nisu :D

inace resio sam da je danas taj dan kada posle skoro 3 nedelja pauze sa seranovima (previse obaveza oko treninga, skole-jedva i ovde stignem da budem aktivan) da odgledam konacno tu 99 epizodu kod koje sam stagnirao kada dolazi manu (pretrpecu nove glumce nekako kao i proslog puta )
sto samim tim znaci da cu opet da pocnem sa 3 4 posta za redom skoro svakog dana mozda i vise :D

Bolje bi bilo da je veza između Giljea i Tete bila kao između Afrike i Raula, da su stalno zajedno..
Gilje i Tete su jaaaaaako malo zajedno, kao što sam rekao, oko 30 epizoda. :confused:

Stalno neki nesporazumi.. i onda kad se opet smuvaju u 139. epizodi, bliži se kraj. :evil:

Back