Seranovi

ja sam kad su poceli ove zime sa emitovanjem, kad sam video 3 4 epizodu na studiu B mnogo sam se zarazio i kucao sma nesto n youtubu i vidim ima sve epizode i zacdim se i onda sam prestao da preatim na tv u mnogo mi se gledalo navuko sam se na seriju i dok su oni stigli do 30 epizode ja sam sve pogledao, to je bilo vreme kad sam bio i bolestan cesto pa sam po 5 6 epizodaa gledao nisam iz sobe izlazio, a onda sam nastavio drugi put ove godine na tv u pa su prekinuli pa na netu posle toga i sad sam na 99 :D

ja se svega secam :D zato sto sam ove prve epizode ove godine 2 puta pregledao a posle lusijine smrti 1 i sve sam se prisetio od proslih puta kada sam gledao na studiu b kad su davali prvi drugi put :D

Ja sam prvih 70,80 epizoda gledao više puta nego celu seriju, kad je ninja prošle godine izbacio epizode na internet, gledam tako do 80 pa prestanem, pa krenem od početka.
Sad sam nastavio tamo gde je stao Studio B i čim završim odma krećem opet da gledam :D

Pozdrav svima!
Javljam se nakon dugo vremena, kao pokretac ove teme :D

Drago mi je da je i nakon toliko godina (kako vreme brzo leti :)) tema aktuelna i i dalje najpopularnija na ovom forumu.

Posto nisam u toku, da li sada postoji neki kanal koji emituje Seranove (znam da je Studio B emitovao pa prestao - da li neko zna zasto su prestali...)?

Kako je moguće da je najpopularnija, kad samo nas 2-3 komentariše već par meseci? :D

izvinjavam se,3. post

nađoh ovo na tviteru,slika sa snimanja

BDk9w-0CYAErCUr.jpg:large

Poslednja izmena:

Back