Markonizz
Aktivan član
- Poruka
- 1.836
Evo da postavim jedno pitanje:
Koja epizoda vam je omiljena?
Koja epizoda vam je omiljena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam omiljenu.. svaka je dobraEvo da postavim jedno pitanje:
Koja epizoda vam je omiljena?![]()

i onda na kraju udje i pokaze grofu dupe 
pa znas kako meni je nekako nemoguce da se setim trenutno ponekih epizoda koje su mnogo smesne, tj uvek izostavim neku ali jedna od posebnih na koju uvek se isplacem od smeha je grof mamlazsamo kad se setim kad scene kad se fiti pravi grof, pa onda ode kod grofa i kaze "ja sam grof mamlaz" a onaj covek sto stoji na ulazu ga gleda kao da je lud i pogleda u kola i vidi bmw, audi, mercedes i onda fiitijev trkacki auto
i onda na kraju udje i pokaze grofu dupe
na kraju da ga dijego i santi oprave otstampaju mu ali sa puno pravopisnih gresaka priznanicu da ima titulu hahahhahaha
ubedljivo jedna od najsmesnijih![]()

Da li neko zna koja je epizoda ono kad je Gilje na štakama, i kad ga Tete zove da pričaju van učionice, on misli da će da se pomire, a ona mu kaže da će biti samo prijatelji.
jaooo bas sam skoro prosao tu epizodu, mislim da je to prva epizoda prosle sezone kad posle svadbe ne budu pricali dugo i onda ih afrika i raul savetuju kad udju u biznis sa hose luisom,raul je doktor love a afrika doktor passion![]()
Ne može biti nikako prva epizoda prošle sezone, jer je prva ep prošle sezone 71, a tad su se smuvali...
našao sam,to je 98. epizoda,jedna posle svadbe