Seranovi

pa znas kako meni je nekako nemoguce da se setim trenutno ponekih epizoda koje su mnogo smesne, tj uvek izostavim neku ali jedna od posebnih na koju uvek se isplacem od smeha je grof mamlaz :D samo kad se setim kad scene kad se fiti pravi grof, pa onda ode kod grofa i kaze "ja sam grof mamlaz" a onaj covek sto stoji na ulazu ga gleda kao da je lud i pogleda u kola i vidi bmw, audi, mercedes i onda fiitijev trkacki auto :zcepanje: i onda na kraju udje i pokaze grofu dupe :D
na kraju da ga dijego i santi oprave otstampaju mu ali sa puno pravopisnih gresaka priznanicu da ima titulu hahahhahaha
ubedljivo jedna od najsmesnijih :zcepanje:

pa znas kako meni je nekako nemoguce da se setim trenutno ponekih epizoda koje su mnogo smesne, tj uvek izostavim neku ali jedna od posebnih na koju uvek se isplacem od smeha je grof mamlaz :D samo kad se setim kad scene kad se fiti pravi grof, pa onda ode kod grofa i kaze "ja sam grof mamlaz" a onaj covek sto stoji na ulazu ga gleda kao da je lud i pogleda u kola i vidi bmw, audi, mercedes i onda fiitijev trkacki auto :zcepanje: i onda na kraju udje i pokaze grofu dupe :D
na kraju da ga dijego i santi oprave otstampaju mu ali sa puno pravopisnih gresaka priznanicu da ima titulu hahahhahaha
ubedljivo jedna od najsmesnijih :zcepanje:

Hahah, sećam se toga.. samo što je to dok je bila Kandela:mrgreen:

Poslednja izmena:
da :D
mnogo je dobre provale ona imala :D steta sto je morala da napusti seriju kao i lusija, odmah je nestala paralela izmedju dijegove i fitijeve zene jer su one bile drugarice
a posle s anom i selijom je malo dosadnije, ne mnogo ali malo su dosadniji seranovi nego ovi sa markosom i evom i kandelom i lusijom

Nešto mi nije jasno.. sad sam gledao 126. epizodu, naleteo na nju... u toj epizodi Gilje kaže Tete da je voli, i onda valjda on ode u Tuluz a ona u Barsu... sledeća epizoda on je sa Sandritom..kako to? Zar nije nju doveo kad je došao iz Maroka, kad je Dijego sa Fitijem išao po onoj pustinji?

Ili je neku drugu devojku doveo iz Maroka? U kojoj epizodi Dijego i Fiti idu po njega? Onda ga nadju kao u nekom kaficu ili ne znam sta je to.. bio sam ubedjen da on tada dodje sa Sandritom..

Poslednja izmena:
sandritu je doveo iz maroka, a fiti i dijego idu po njega u prethodnoj epizodi - ne bez sina :)
mislim da si lose shvatio, tako kad gledas preko reda samo se zbunis, ako te to ineteresuje gledaj od 120 pa do 130 da ti sve bude jasno :D
i ja sam tako par puta sve ispomesao kad sam gledao 50 pa 100 pa 130 :D

inace i to mi je jedna od omiljenih epizoda- zove se bolestina 41. epizoda :D
grof mamlaz je 48 epizoda :D
lepo kazem da su prvih 80 epizoda mnogo dobre i smesne :D
posle vec nije to to

hahahahha, pa sandrita zeli da obildje ceo svet i koliko god volela giljea nije htela da ga odvoji od porodice jer je videla situaciju i otisla je bez pozdrava.
tu se vidi koliko ga je tete tad volela jer je rekla da ako je zbog nje da ona nece da bude nikakav problem
tako su se i upoznali kao sto kaze sandrita, na njenom putovanju dok je bila u tuluzu i onda je povela giljea sa sobom

Da li neko zna koja je epizoda ono kad je Gilje na štakama, i kad ga Tete zove da pričaju van učionice, on misli da će da se pomire, a ona mu kaže da će biti samo prijatelji.

a nece zanimljivo da mi bude , ziv ima da se smorim kad budem gledao od lusijine smrti pa na dalje, znam tacno svaku epizodu sta ce da se desi ali nije to problem nego sto epizode nisu smesne kao ove do sada, ne znal da li da pravim pauzu tokom leta da ne gledam seranove ili da ipak gledam svakog dana po jednu leti pa onda ispocetka ? sta mislite?

Da li neko zna koja je epizoda ono kad je Gilje na štakama, i kad ga Tete zove da pričaju van učionice, on misli da će da se pomire, a ona mu kaže da će biti samo prijatelji.

jaooo bas sam skoro prosao tu epizodu, mislim da je to prva epizoda prosle sezone kad posle svadbe ne budu pricali dugo i onda ih afrika i raul savetuju kad udju u biznis sa hose luisom,raul je doktor love a afrika doktor passion :D

takodje su mi omiljene epizode sto rekoh ne porekoh, kada dijego porotu ubedjuje da je kriv pa kad sazna adresu gde zivi bar porodicu da ima ubedi porotu da nije kriv :D
i pod sumnjom kada sumnjaju na santija da je ubio poreskog inspektora a on je u stvari zgazio kucence :D
ne mogu da nadjem nikako epizodu mislim da sam pomesao nesto

Poslednja izmena:
Ne može biti nikako prva epizoda prošle sezone, jer je prva ep prošle sezone 71, a tad su se smuvali...

našao sam,to je 98. epizoda,jedna posle svadbe

Poslednja izmena:
pozz drugari! pokusavala sam da pronadjem najlepsu sliku od belen, po meni, ali nisam uspela da je nadjem. kad nadjem, kacim.

a gledam sada njen film, el cuerpo, pa javljam utiske. ;)

a gde je onaj lik sto je reko da ce da bude aktivni kao mi, ostavio jednu poruku i nema ga 3 dana ? O.o
pozz jekana, javi za film kakav je, ma da ja ne sumnjam cim lusija glumi ne moze los da bude :D

Back