duki500
Ističe se
- Poruka
- 2.873
sad sam se setio ranijih godina, koliko imam neki cudan osecaj kad se setim sklopa reci : leto, grickalice/sok, studio b, 22:35 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sto je jos bolje ako zelis mozes od pola 11 da gledas a ako ne mozes kada hoces 

sad sam se setio ranijih godina, koliko imam neki cudan osecaj kad se setim sklopa reci : leto, grickalice/sok, studio b, 22:35![]()

P

Imali su, prodali su 2 albuma.
I ja isto gledam kao David pustim seriju, i zavalim se u krevet.
Ovo mi je omiljeno Markosova pesma.
hahahahhaha takodje, nismo stali vec par sati samo komentarisemo na po 10 minutaDa, baš su dečije. Inače mislim da je ovo dan sa najviše postova i prethodnih 2,3 godine.

Malopre upisah 100. post na ovoj temi.![]()
nas trojica smo celu ovu i malo vise od pola prethodne stranice![]()
nismo losi![]()
Citam ove postove pa se omisljam da li da se registrujem jer me nesto mrzi ali kada ste napisali da ste samo vas tri aktivna odlucio sam da se registrujem.Veliki sam fan Seranovih gledao sam ih prije dok su se jos snimali i dok su bili u toku,sad ih opet gledam na youtube kanalu 990ninja momak je sve epizode postavio i titlovane su.Mislim da ima jos mnogo fanova koji citaju ove vas postove ali im je mrsko da budu aktivni i da se ukljuce u diskusiju.Ja cu nastojati da budem aktivan jer me sve zanima u vezi Seranovih.Evo da odgovorim Kotlici da imam tacnu adresu kuce koja je predstavljana spolja kao kuca Seranovih ako jos nije nasao moze da nadje na Google Earth posto necu da ulazim u diskusije da li je to studio,kuca itd.Pozdrav.