Seranovi

ja sam uvek s majkom gledao na tv u, a ja sam njena preslikana muska kopija :D ppa imamo i isti smisao za humor i iste stvari volimo, pa to je vristanje kad gledamo seranove zajedno :D
zasto mislis da vise toga nema?
ako imas lap top i malo savremeniji tv kupi hd mi kabli i povezi lap top sa tv om da ti se pojavi slika s lap topa na tv u pusti seranove na you tubu, taj hd mi kabli izostri sliku i bice lepsa 100 puta nego na studiu b :) i sto je jos bolje ako zelis mozes od pola 11 da gledas a ako ne mozes kada hoces :D
a ako nemas lap top mozes i komp i tv da povezes ako bas hoces preko tv a da gledas, meni je sve jedno da li gledam u svojoj sobi na kompu ili na tv u :)

sad sam se setio ranijih godina, koliko imam neki cudan osecaj kad se setim sklopa reci : leto, grickalice/sok, studio b, 22:35 :confused:

Ajooj to.. nekad legnem, pa ne pogledam celu epizodu jer zaspem..Šteta što su prekinuli na studiu b, bio je isti termin..

Sad gledam preko kompa, monitor je poprilično velik, tako da gledam iz kreveta. Ali nije to to, kao na studiu b, kad sam čekao svaki dan 22:35.. :neutral:

Značilo bi mi puno kad bi se bar neko uključio.. to što ti kažeš,kad se neko uključi, to bude jednom u 5 strana i onda ništa mesec dana...

Al razumem, stariji su oni, obaveze neke imaju valjda..

Eto, svratite nekad Wapa i Matt, srećan budem u trenutku kad vidim post od vas, jer se sećam vremena od 2009. pa i ranije.. hah:bye:

I ja sutra istoriju prvi čas.. odgovaranje, haha. a pritom učio ništa nisam..

SJK su najjači.. jer oni i u stvarnom životu imaju grupu? Ako da,koja je najnovija pesma?

Imali su, prodali su 2 albuma.
I ja isto gledam kao David pustim seriju, i zavalim se u krevet.
Ovo mi je omiljeno Markosova pesma.

takodje i ja :D

zaboravio sam na tu pesmu potpuno :D i ona je isto fenomenalna :D
ove pesme najvise slusam kada gledam od 30-85 epizode dok je drama sa markosom i evom
inace ko je vama lepsi par markos i eva ili gilje i tete?
teska odluka jel da ? :D

meni nekako su daleko bolji par nego gilje i tete...
jer ne razumem najbolje neke nelogicne postupke giljea i tete
recimo kada joj on kaze da je voli sve vreme i da otkako su raskinuli bio zaljubljen u nju a posle nju zapostavlja i stalno je sa onom sandritom i plus tete se u svakog zagledala do sada sem u gaela na kraju, to mi se ne svidja, a markos i eva su uvek bili zaljubljeni jedno u drugo bez obzira ko je sa kim bio i takodje ima mnogo vise lepsih dogadjaja sa markosom i evom i epizode su mnogo smesnije, a uz giljea i tete kada budu zajedno na kraju epizode su vise tuzne
takodje markos ima mnogo pesama o evi, to mi se svidja :)

- - - - - - - - - -

Malopre upisah 100. post na ovoj temi. :D

svaka cast samo tako nastavi, do kraja leta cemo i ja i ti preko 500-1000 poruka samo na ovoj temi da ispisemo :D

Citam ove postove pa se omisljam da li da se registrujem jer me nesto mrzi ali kada ste napisali da ste samo vas tri aktivna odlucio sam da se registrujem.Veliki sam fan Seranovih gledao sam ih prije dok su se jos snimali i dok su bili u toku,sad ih opet gledam na youtube kanalu 990ninja momak je sve epizode postavio i titlovane su.Mislim da ima jos mnogo fanova koji citaju ove vas postove ali im je mrsko da budu aktivni i da se ukljuce u diskusiju.Ja cu nastojati da budem aktivan jer me sve zanima u vezi Seranovih.Evo da odgovorim Kotlici da imam tacnu adresu kuce koja je predstavljana spolja kao kuca Seranovih ako jos nije nasao moze da nadje na Google Earth posto necu da ulazim u diskusije da li je to studio,kuca itd.Pozdrav.

Jekana je svratila neki dan, bonžita nije bila više od mesec dana, kao i ovo dvoje.. mat i wapa se pozivaju :D a fora je što oni ne vide poruke da ih zovemo, jer pišemo dosta i onda ne pročitaju

Citam ove postove pa se omisljam da li da se registrujem jer me nesto mrzi ali kada ste napisali da ste samo vas tri aktivna odlucio sam da se registrujem.Veliki sam fan Seranovih gledao sam ih prije dok su se jos snimali i dok su bili u toku,sad ih opet gledam na youtube kanalu 990ninja momak je sve epizode postavio i titlovane su.Mislim da ima jos mnogo fanova koji citaju ove vas postove ali im je mrsko da budu aktivni i da se ukljuce u diskusiju.Ja cu nastojati da budem aktivan jer me sve zanima u vezi Seranovih.Evo da odgovorim Kotlici da imam tacnu adresu kuce koja je predstavljana spolja kao kuca Seranovih ako jos nije nasao moze da nadje na Google Earth posto necu da ulazim u diskusije da li je to studio,kuca itd.Pozdrav.

Evo adrese kuće:

Calle de la Ribera del Manzanares, 133, Madrid, Spain

keep calm: lepo je sto si se registrovao, ako jos neko vidi ovu poruku ko nece da se registruje nek uradi suprotno. sto nas vise ima to je zanimljivije, ali nemojte da pisete na temi 2 3 dana pa da prekinete, nego redovni budite :D kad god odgledate seriju ispisite nesto :D pozz

Back