Seranovi

8:40 HAHAHHAHAHA :D

Najbolja scena.. :hahaha: Juče sam na jutjubu pogledao 3 epizode, danas sam već jednu pogledao, sad gledam drugu. 85. Kandela otišla u prošloj, Dijego i Lusija se pomirili, ona došla da živi kod njih.
Btw, poslao sam poruku Studiu B za to u vezi Seranovih, što su prestali sa emitovanjem. Voleo bih opet da vidim neka stara imena ovde, stare forumaše :D :think:

ja ne smem da gledam vise od jedne epizode dnevno, u suprotnom udju mi u mozak i podsveest i onda ih sanjam i ne mogu normalno da se skoncentrisem, mislim kako ce stvari da se odvijaju u seriji :D

ja ne smem da gledam vise od jedne epizode dnevno, u suprotnom udju mi u mozak i podsveest i onda ih sanjam i ne mogu normalno da se skoncentrisem, mislim kako ce stvari da se odvijaju u seriji :D

Haha znam kako ti je....
E da, našao sam i Ćukijev tviter, danas je bio aktivan :D https://twitter.com/JimmyBarnatan
Sad pratim celu ekipu, od tih mlađih, jer ovi stariji nemaju tviter. Samo nemam Tete (Nataliju)-. Da li ona uopšte ima svoj profil? Ako neko od starijih forumaša zna nešto o tome neka se jave, pre ste postavljali linkove tvitera glumaca.
I još nešto... danas sam označio sve koje pratim, i pitao da li je moguće da se Seranovi nastave.. Victor je odgovorio (Gilje).. "i don't think so,sorry..." :(

I još nešto... danas sam označio sve koje pratim, i pitao da li je moguće da se Seranovi nastave.. Victor je odgovorio (Gilje).. "i don't think so,sorry..." :(

pa da, veoma retko se desava da neke projekte nastave da snimaju posle dosta godina, jer vecina ima svojih licnih obaveza i drugih poslova, sem toga mnogo njih su se i mozda povukli iz tog sveta glume (mislim na evu,kandelu.o njima nisam cuo nista skoro posle seranovih da su glumile) ali mislim da je sve moguce, samo treba to da se isfinansira i da se ima dosta srece :)
inace zapratio sam te :D

pa da, veoma retko se desava da neke projekte nastave da snimaju posle dosta godina, jer vecina ima svojih licnih obaveza i drugih poslova, sem toga mnogo njih su se i mozda povukli iz tog sveta glume (mislim na evu,kandelu.o njima nisam cuo nista skoro posle seranovih da su glumile) ali mislim da je sve moguce, samo treba to da se isfinansira i da se ima dosta srece :)
inace zapratio sam te :D

Fran (markos) objavljuje često nešto oko pozorišta, tako da je on zauzet glumom. Što se tiče Giljea i Kura, mislim da ništa ne rade, baš malopre je Kuro nešto objavio, pa odem na google translate i prevodim :D I Markos takođe malopre. Nisam provalio da si ti Dušan, evo pratim te.
Koliko mi je čudno kad vidim da tako objavljuju, haha sećam se serije..:(

Gilje, Kuro, Ćuki i Markos su svakodnevno aktivni, svaki dan nešto objave :D

Poslednja izmena:
Gde da pisemo ovima sa "Studija B" da se zalimo :evil: Pustili su onu sugavu seriju umesto Serranovih i to bez ikakve najave.
Znate sta mene zanima..Sta li je sa Jolie? Ovi ostali se pojave s vremena na vreme. Znam da Belen dosta radi, glumi u seriji "Luna, el misterio de Calenda" trenutno snima dva filma. Victor snima seriju " Aula de castigo". Kandela je bila aktivna od 2008 do 2011 u seriji "Física o química". Jedino Jolie nije radila nista od 2009. godine. Upravo gledam na Imdb.

samo da vas pozdravim pošto nemam vremena da često svraćam ovde.
inače, imam i ja tviter već 9 meseci, ali ne pratim glumce iz Seranovih.
nisu poznati toliko zanimljivi, samo da znate. :D

razmisljao sam dosta i zakljucio sam da je serija toliko popularna i dobra jer odgovara apsolutno svim uzrastima osobe, od najstarijih do najmladjih.
i kad god se gleda posle duzeg vremena npr sa 13 godina pa sa 17 uvek se drugacije dozivi svaka epizoda i veoma je poucna
iako sam ranije mislio suprotno kraj mi se na neki nacin i svidja, jer se dijegu potpuno raspala porodica zbog njegovog ponasanja, medjutim Bog mu je dao sansu da opet ispocetka sve ispravi i krene dobrim putem (spasi lusiju,kura,kandela da napusti fitija i tako to). takodje mi se svidja kraj sto nam daju slobodu pri zamisljanju sta ce dalje da bude ako me razumete sta pokusavam kad kazem, recimo ja tako zamisljam nastavak serije dok neko moze da zamisli na drugariciji potpuno nacin :)

Gde da pisemo ovima sa "Studija B" da se zalimo :evil: Pustili su onu sugavu seriju umesto Serranovih i to bez ikakve najave.
Znate sta mene zanima..Sta li je sa Jolie? Ovi ostali se pojave s vremena na vreme. Znam da Belen dosta radi, glumi u seriji "Luna, el misterio de Calenda" trenutno snima dva filma. Victor snima seriju " Aula de castigo". Kandela je bila aktivna od 2008 do 2011 u seriji "Física o química". Jedino Jolie nije radila nista od 2009. godine. Upravo gledam na Imdb.
Ja sam otišao na njihov sajt i poslao im poruku. Valjda će na mejl odgovoriti, nemam pojma..:neutral:

samo da vas pozdravim pošto nemam vremena da često svraćam ovde.
inače, imam i ja tviter već 9 meseci, ali ne pratim glumce iz Seranovih.
nisu poznati toliko zanimljivi, samo da znate. :D

Jeeeeeeeee :klap: Bonžita svratila,drago mi je :D Daj nam profil tvitera, da se pratimo :lol:

razmisljao sam dosta i zakljucio sam da je serija toliko popularna i dobra jer odgovara apsolutno svim uzrastima osobe, od najstarijih do najmladjih.
i kad god se gleda posle duzeg vremena npr sa 13 godina pa sa 17 uvek se drugacije dozivi svaka epizoda i veoma je poucna
iako sam ranije mislio suprotno kraj mi se na neki nacin i svidja, jer se dijegu potpuno raspala porodica zbog njegovog ponasanja, medjutim Bog mu je dao sansu da opet ispocetka sve ispravi i krene dobrim putem (spasi lusiju,kura,kandela da napusti fitija i tako to). takodje mi se svidja kraj sto nam daju slobodu pri zamisljanju sta ce dalje da bude ako me razumete sta pokusavam kad kazem, recimo ja tako zamisljam nastavak serije dok neko moze da zamisli na drugariciji potpuno nacin :)

Da, eto ja sad gledam odprilike kako je išla na Studiu B, nisam od početka gledao.. I kad završim sa epizodama na internetu, krenuću ispočetka, nedostaju mi one prve epizode, tj prvih 50ak, te epizode nisam gledao oko 2 godine...
Sad kad gledam svaku epizodu, desi mi se nešto da vidim čega se ne sećam, bez obzira na to što sam seriju pogledao 3. puta i sad je gledam po 4. put :D Počastvovan sam što mi je Viktor odgovorio na tviteru, iako je rekao da se Seranovi verovatno nikad više neće snimati,... :neutral: :besna:

Poslednja izmena:
ja se razmisljam na koji nacin mogu da preuzmem sve te epizode sa ninjinog kanala i da ih presnimim na cd da imam tokom zivota, mozda ce nekad da deaktivira kanal ili ukloni epizode, sta cu onda ?
a na studiu b najverovatnije nece da pustaju a i nije to to, jer ovako preko neta gledam kada meni odgovara uskladim s obavezama dok na studiu b mogu da gledam samo sredom i subotom :(

ja se razmisljam na koji nacin mogu da preuzmem sve te epizode sa ninjinog kanala i da ih presnimim na cd da imam tokom zivota, mozda ce nekad da deaktivira kanal ili ukloni epizode, sta cu onda ?
a na studiu b najverovatnije nece da pustaju a i nije to to, jer ovako preko neta gledam kada meni odgovara uskladim s obavezama dok na studiu b mogu da gledam samo sredom i subotom :(

Probaj da skidaš epizode preko Youtube Downloadera. Voleo bih kad bi se Seranovi emitovali na nekom drugom kanalu po završetku na Studiu B (ako se nastave uopšte). Prva Srpska Televizija bi mogla da ih emituje, što da ne? Kad emituju glupe turske serije mogli bi i jednu odličnu špansku,..

Ajde, šaljem u DM.... ovaj.. PP xD

Video :D

Evo, poslao sam poruku Prvoj televiziji, videćemo :roll: Držite palčeve da nam puste Seranove na Prvoj, iako ja mislim da su male šanse, glupe turske serije. :rtfm: :dash:

Pogledao sam ovo upravo.. Po meni najtužnija epizoda u seriji, tužnija od poslednje.. mada kad gledam poslednju epizodu skenjam se više, jer znam da nema više..

Poslednja izmena:

Back