ivana95
Zainteresovan član
- Poruka
- 402
OFFTOPIC: Da li neko zna kako se menja nick na forumu? Unapred hvala.![]()
Mislim da nick ne može da se promeni, bar pre nije mogao. Ako neko zna, i meni bi učinio veliku uslugu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OFFTOPIC: Da li neko zna kako se menja nick na forumu? Unapred hvala.![]()

Ne znam šta je ovo 
Ne znam šta se ovo dešava sa Studiom B.Pogledao sam TV Program za celu sledecu nedelju, umesto Seranovih, puštaju neku seriju Čast i poštovanje, a Seranovi će biti samo u četvrtak.
![]()

Ja sam pošizela kad sam videla da nema više na Studiu B... Ne znam šta im je, valjda će početi ponovo uskoro.
Znam da ima, hvalaImaju sve epizode na Jutjubu, gledaj tamo ako oćeš.

Znam da ima, hvala
Nego mi je nekako bilo lakše da uveče posle škole i svih gluposti legnem i odmorim se uz Seranove na tv-u. A i neki od tih na Jutjubu nemaju prevod, pa mi malo teže. Iako razumem dosta, ne znam baš sve.
U svakom slučaju, sad moram preko neta gledati, jer su ovi pametnjakovići sa STB-a prekinuli![]()
Bolje da nisam. Kako su seriju glupo završili , ne mogu da verujem....Hahahahaa sad sam tek skontala. Plavuša, šta ćešSve epizode imaju prevod, sao trebaš da uključiš ono CC pored.
Btw, sad sam na jutjubu naleteo na poslednju epizodu i pogledao jeBolje da nisam. Kako su seriju glupo završili , ne mogu da verujem....

Mislim da nick ne može da se promeni, bar pre nije mogao. Ako neko zna, i meni bi učinio veliku uslugu![]()
Obratis se supermoderatoru i on ti promeni nick.
Zna li neko zasto su prekinuli seriju na Studiju B? Pozzz za sve stare forumase a i ove nove.
22:35 Serija"Čast i poštovanje"![]()

Bila je dobra ekipa ovde jos kad su poceli prvi put da se prikazuju. Gledao sam na yt ali volim uvece kad sam kuci da pustim tv i odmaram.

Misliš nije isto gledati na netu i TV-u.Da, nije isto gledati na jutjubu i na netu
Misliš nije isto gledati na netu i TV-u.

davide ja ih sve pratim vec vise meseci i nije natalijin profil ali slobodno zaprati jer je provereno, sve sta izadje u medijima vezano za nju prvo se tu objavi
dobre si profile nasao, gilje i kuro non stop nesto izbacuju iz privatnog zivota , dok je markos zaokupiran svojim poslom u pozoristu i svaki tvit mu je o tome
sto se tice raula i dvd-a slabo tvituju![]()
Imaš na tom kanalu i ostale delove.To je 5. deo grešaka Verovatno imaju i ostalo na jutjubu samo treba naći... što se tiče emitovanja na Studiu B, ne znam šta se dešava.. Danas sam na netu pogledao 2 epizode : 81. i 82.
Imaš na tom kanalu i ostale delove.
A evo i kako su snimani Seranovi.
Bravo za video