Seranovi

Veceras cu posteno da se isplacem, kao svaki put kad gledam tu epizodu. :sad2::sad2: Posle Lusijine smrti u seriji pocinju pomalo dosadne epizode :( Inace, pratim seriju na Avali i kidam se od smeha, iako gledam po cetvrti put.. :DD :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Zasto se onako bzv zavrsila serija, prvo je pocela kao divna lagana komedija, pa ode Lusija, pa posle sve gore i gore, to mi je skroz bilo bzv. Ali i pored toga omiljena mi serija, koju evo gledam mislim vec treci put.

Jel zna neko gde moze da se download-uju epizode od 4-8. sezone TV-Rip sa neke od nasih televizija naravno, ako jos nema, bio bih veoma zahvalan ako je neko snimao pre sa Studio B, B92... ili sada sa TV Avala da upload-uje, hvala :bye:

Los Serrano 92
Kako gde. . . Seranovi su nekad billi najaktivnija tema. Dok su se emitovali na Studio B, svakodnevno smo komentarisali epizode.
Sada retko kad dođe neko od starih forumaša, pa je i nama dosadno. ;)

Jel zna neko gde moze da se download-uju epizode od 4-8. sezone TV-Rip sa neke od nasih televizija naravno, ako jos nema, bio bih veoma zahvalan ako je neko snimao pre sa Studio B, B92... ili sada sa TV Avala da upload-uje, hvala :bye:

http://serbianforum.org/strane-serije/152337-los-serrano-2003-a.html

evo ovde imate rapidshare i megaupload linkove za skidanje serije dvdrip ili tvrip kvaliteta

ko jos nije nabavio seriju neka skida

morate da se registrujete kako bi ste videli i preuzimali linkove

http://www.prijevodi-online.org/serije/view/272/los-serrano

ovde prevod ali na zalost ne jos uvek kompletan

:bye:

Poslednja izmena:
E,al je nekada ovaj forum bio posecen...prosto je bio pretrpan...a sada tek po koji komentar...:(

Los Serrano 92
Kako gde. . . Seranovi su nekad billi najaktivnija tema. Dok su se emitovali na Studio B, svakodnevno smo komentarisali epizode.
Sada retko kad dođe neko od starih forumaša, pa je i nama dosadno. ;)

Slazem se sa @huntress :D Ja svakodnevno posecujem ovu temu, kao i pre.. Nema novih postova, tako da nemam ni sta da komentarisem.. :/ Pozdrav za sve Serano manijake.. Uvek smo bili tu, i uvek cemo biti tu.. ;) <3

Bogami, uznapredovalo se sa prevodom "Seranovih"... Gotovo tri kompletne sezone! Svaka čast!

Kao što girl like she i huntress rekoše, svi smo tu, ali nema šta da se komentariše. Iskreno, ja sada ni ne gledam "Seranove".. Ne stižem, a i ove epizode mi nisu toliko zanimljive, kao one sa početka... Inače, koliko sam shvatio, sutra bi trebalo da se prikaže TV serija La republica, na španskoj televiziji, u kojoj igraju Veronica Sanchez i Alejo Sauras. Verovatno će se kasnije pojaviti na torrentima, javljam se sa linkom, kada ga pronađem.

Back