zEr0^
Obećava
- Poruka
- 95
Ma ljudi, citao sam od pocetka temu jer mi bio smor, tacnije SMORCINA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda ce poceti bas mi se gleda.....ljudi a kada pocine serija na leto??
Samo zapazanje da su poslednje tri stranice ispunjene pisanjima "da li se ponovo emituje", "kada se ponovo emituje", ili "bas (ne) bih voleo da se ponovo emituje"
Da li neko ima neke nove informacije o glumcima, gde su, sta rade itd?
Ja svaki dan skoro xD ali imam samo 40 epizodaova tema ne mrda..malo da pokrenem..gledate? ^^
U Shpaniji se zavrshio, na to sam mislio
aha... pa dobro.. mi nismo u Španiji...![]()
Verujem da će od septembra pustiti od
početka Pakov svet, pa da nadovežu na to sezonu koja dolazi. Možda posle toga puste Seranove.
Nažalost, ja nisam a baš bi volela da budem sad tamo na nekom odmoru
OMG, pa neće valjda repriza Pakovog sveta ponovo ispočetka? Što jednostavno ne puste nove epizode nego uvek sve moraju da razvlače kao žvaku, da iscede do poslednje kapi... OK, nije me se serija nešto primila, priznajem, tako da što se mene tiče, mogli bi opet Seranove u nekom nenametljivom terminu, kasno naveče ili sl.
P.S. Pozdravljam sve moje stare drugove i nažalost, nemam nikakvih vesti u vezi glumaca.
Komotno bi Studio B mogao da pusti obe serije.Mislim da nije problem naci za Seranove neki termin tipa 1 uvece ili 9 ujtru tako nesto.Mislim,ta televizija ne moze da se pohvali nekim posebno popularnim emisijama,licno jedino sto volim da pogledam osim gore pomenutih serija je emisija moj Beograd i jos uvek budni sa Ivon.
dobro, ne baš u 1.... moglo bi ako Pakov svet bude po starom terminu da Seranovi budu pre
toga... da ih puste jednu za drugom
Gleda li neko ovu seriju?
Sta mislite o njoj?
Inace ko ne zna, ide na studiju B oko jedanaest uvece, ali ne znam tacno kojim danima.
Ponedeljkom i utorkom sigurno, i znam da ide jos neki dan, ali pogledacu