Seranovi

Samo zapazanje da su poslednje tri stranice ispunjene pisanjima "da li se ponovo emituje", "kada se ponovo emituje", ili "bas (ne) bih voleo da se ponovo emituje" :D

Da li neko ima neke nove informacije o glumcima, gde su, sta rade itd?

Samo zapazanje da su poslednje tri stranice ispunjene pisanjima "da li se ponovo emituje", "kada se ponovo emituje", ili "bas (ne) bih voleo da se ponovo emituje" :D

Da li neko ima neke nove informacije o glumcima, gde su, sta rade itd?

Pa kad nemamo niocemu drugom da pricamo (valjda) :) E ae ako neko sazna kad pocinje nek obaveznookaci vamo. Posto redovno posecujemo da budemo obavesteni.

Snima film Princesa de Eboli. U tom filmu josh glume Hugo Silva (Lucas iz LHDP) i Michele Jenner (Sara). Pakov svet se zavrshio. Kapiram da ce kod nas da puste u septembru ili oktobru kompletnu seriju od pochetka.

Slike filma "Princesa de Eboli" sam ja već kačila.. ;)

Pakov svet se nije skroz završio .. Nova sezona dolazi u aprilu... Verujem da će od septembra pustiti od

početka Pakov svet, pa da nadovežu na to sezonu koja dolazi. Možda posle toga puste Seranove.

aha... pa dobro.. mi nismo u Španiji... :mrgreen:

Nažalost, ja nisam a baš bi volela da budem sad tamo na nekom odmoru :mrgreen:

Verujem da će od septembra pustiti od

početka Pakov svet, pa da nadovežu na to sezonu koja dolazi. Možda posle toga puste Seranove.

OMG, pa neće valjda repriza Pakovog sveta ponovo ispočetka? Što jednostavno ne puste nove epizode nego uvek sve moraju da razvlače kao žvaku, da iscede do poslednje kapi... OK, nije me se serija nešto primila, priznajem, tako da što se mene tiče, mogli bi opet Seranove u nekom nenametljivom terminu, kasno naveče ili sl.

P.S. Pozdravljam sve moje stare drugove i nažalost, nemam nikakvih vesti u vezi glumaca.

Nažalost, ja nisam a baš bi volela da budem sad tamo na nekom odmoru :mrgreen:

OMG, pa neće valjda repriza Pakovog sveta ponovo ispočetka? Što jednostavno ne puste nove epizode nego uvek sve moraju da razvlače kao žvaku, da iscede do poslednje kapi... OK, nije me se serija nešto primila, priznajem, tako da što se mene tiče, mogli bi opet Seranove u nekom nenametljivom terminu, kasno naveče ili sl.

P.S. Pozdravljam sve moje stare drugove i nažalost, nemam nikakvih vesti u vezi glumaca.

Ne bi ni malo čudilo.. A i ja bih volela da repriziraju Pakov svet. Nisam ga uopšte pratila, ali

su mi se svidele neke epizode, pa bih volela da ga odgledam celog. :mrgreen:

Ali, opet, Seranovi su nezamenljivi...

Komotno bi Studio B mogao da pusti obe serije.Mislim da nije problem naci za Seranove neki termin tipa 1 uvece ili 9 ujtru tako nesto.Mislim,ta televizija ne moze da se pohvali nekim posebno popularnim emisijama,licno jedino sto volim da pogledam osim gore pomenutih serija je emisija moj Beograd i jos uvek budni sa Ivon.

Komotno bi Studio B mogao da pusti obe serije.Mislim da nije problem naci za Seranove neki termin tipa 1 uvece ili 9 ujtru tako nesto.Mislim,ta televizija ne moze da se pohvali nekim posebno popularnim emisijama,licno jedino sto volim da pogledam osim gore pomenutih serija je emisija moj Beograd i jos uvek budni sa Ivon.

dobro, ne baš u 1.... moglo bi ako Pakov svet bude po starom terminu da Seranovi budu pre

toga... da ih puste jednu za drugom

dobro, ne baš u 1.... moglo bi ako Pakov svet bude po starom terminu da Seranovi budu pre

toga... da ih puste jednu za drugom

Nesto sam ispao is stosa sto se tice programske seme za Studio B, pa sam sada gledao nesto na njihovom sajtu - oni pustaju Vrelinu Akapulka (da li je to "Acapulco Heat" - http://www.imdb.com/title/tt0105930/). Na sajtu ne pise nista o seriji... Ako jeste, to me nekako raduje, jer je to serija moje mladosti :mrgreen: :zcepanje:

Uglavnom, Da i jedna i druga serija idu odjednom, mislim da nema teoretske sanse. Jednostavno, mislim da im se vise isplati da emituju ovako, odvojeno. Placaju jednu seriju koja ide u relativno dobrom terminu i ima solidnu gledanost.

Ne znam kako se placa ta distribucija (koliko cena po epizodi neke serije zavisi od ostalih faktora - i kojih), ali ako bi emitovali obe serije, jedna bi morala da ide u malo "zabacenom" terminu, sto bi povuklo losiju gledanost (a na stranu to sto su seranovi isli bese 4 puta zaredom na Studiju B, a od tada ih ima i na RTV i na kojoj ono bese bosanskog TV

I jos samo nesto - i dalje je ova tema, nakon skoro tri godine UBEDLJIVO NAJVECA na ovom (pod)forumu.

I jos jos samo nesto - za 20 dana navrsavaju se pune tri godine od otvaranja teme.:whistling:

eee pronasao sam jos jednu gresku u godinama,nznam da li se secate kada gilje bolice itd...pronadju u septickoj jami grob od neke tamo Elvire o kojoj im karmen prica kao o svojoj skolskoj drugarici,e pa na grobu pise da je ona rodjena 1908 a u nekoj ep. kasnije kad je kandela pitala lusiju kokilko karmen ima godina lusija kaze :tek je napunila 70!!! xD eto...al *** nmogu bas o svemu da vode racuna xDDD

Gleda li neko ovu seriju?
Sta mislite o njoj?
Inace ko ne zna, ide na studiju B oko jedanaest uvece, ali ne znam tacno kojim danima.
Ponedeljkom i utorkom sigurno, i znam da ide jos neki dan, ali pogledacu

Obozavam ovu seriju, cak sam je triput gledala. Najvise sto mi se dopada je sto nije tipicna spanska serija! Nema onog njihovog plakanja i ostalih gluposti.
Jedino sto mi se ne svidja je kako su uradili kraj serije, malo mi je bezveze poslednja epizoda.

Back