Seranovi

gde se snima serija, koji grad?

misliš, gde se snimala? :lol:

U Madridu...

Santa Justa..:mrgreen:

Snima se u Madridu, ali ne u Santa Justi. Snima se u Villaviciosa de Odón. Za kucu znam da je spolja stvaran objekat..ali unutrasnjost kuce je u stvari studio...I skola je studio, ili bar ucionice...Za ostalo ne znam, ali mislim da su Fitijev i Kandelin stan, kuca od Karmen, stan od Santija i Lurditas u studiju...:D
j27-kuca-s.jpg

:D:D

Snima se u Madridu, ali ne u Santa Justi. Snima se u Villaviciosa de Odón. Za kucu znam da je spolja stvaran objekat..ali unutrasnjost kuce je u stvari studio...I skola je studio, ili bar ucionice...Za ostalo ne znam, ali mislim da su Fitijev i Kandelin stan, kuca od Karmen, stan od Santija i Lurditas u studiju...:D
j27-kuca-s.jpg

E sooper, i ja sam tacno nasao kucu na Google Street View, samo, kad bi znao da postavim :D :( adresa: Calle de la Ribera del Manzanares, 133, Madrid, España:super:

j27-kuca-s.jpg

ma znam da nije u santa justi snimano... pre možda godinu dana sam na google tražila

o njoj i izašlo mi je samo santa justa klan što znači da, verovatno, ni ne postoji...

ono sam napisala zbog serije...:lol:

resize.php

los-ojos-3.jpg

los-ojos-1.jpg

3.jpg

260211593.jpg

ojos-de-julia-1_galeriaBig.jpg

ojosdejulia5.jpg

ojosdejulia2.jpg

ojosdejulia7.jpg

http://2.***************/_Puw4oNrtaLI/SxgW_WW-cqI/AAAAAAAAACA/-Aqqj0fUqUA/s320/wm02losojosdejulA.jpg

vacaciones04_portrait_galeria.jpg

eboli1204_todos.jpg

http://3.***************/_ALnrDvT_Itk/S5gt6-Ohv6I/AAAAAAAAAMQ/6FzFV2wFKv8/s400/Bel%C3%A9nRueda.jpg

belen-rueda-ok-n-365xXx80.jpg

belen-rueda-y-hugo-silva-pareja-en-la-ficcion.thumbnail.jpg

Belen Rueda (Lucia) Rules

Back