Seranovi

Имам једно питање за оне који гледају серанове на РТВ Војводина,али преко интернета. Већ недељу дана кад гледам у вечерњем термину слика је црно бела(без боје). Док не почне серија све је у реду,али како крену серанови,слика моментално постаје црно бела. Занима ме јел се дешава то још некоме???

Имам једно питање за оне који гледају серанове на РТВ Војводина,али преко интернета. Већ недељу дана кад гледам у вечерњем термину слика је црно бела(без боје). Док не почне серија све је у реду,али како крену серанови,слика моментално постаје црно бела. Занима ме јел се дешава то још некоме???

nema bolja slika na netu jer je za dz kad ti budu naplacivali gledanje preko neta onda ce da dobijes HD sliku.
naravucenije: oprema za striming slike preko neta je (jos uvek) papreno skupa a i nasa internet mreza u srbiji je " drzi vodu dok majstori odu" ;)

ja sam prstao da gledam na netu pre 7 d shvatio da ima rtv 2 na tv-u:dash::eek::D:D

Ja nemam dr. izbor nego na netu da gledam... :(
A kada se uvalim u krevet uz tv je mnogo udobnije...
Inace, komp je mnogo daleko od mog kreveta, a meni je vid sve gori i gori... Moram da se napnem da bih procitala titl... Grrrr.

Alexandra Jimenez Africa i ona sto je glumila sestricinu Lusijinu, ne znam kako se zvala u seriji, a inace se zove Letizia Dolera, glume u novom filmu "Spanish Movie"

movie01_landscape_galeria.jpg

Back