Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Wow,drugari nije me dugo bilo,extra su ove epizode na ATV-u!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako onda ubacis titl kad skines?
titl i epizodu stavis u isti folder da bi ti bilo lakse...kada pustis epizodu preko Gom player-a! kliknes desnim klikom na gom player...subtitles>subtitle explorer>titl iz tog foldera... to ce ti odmah izaci ako si ep. i titl stavio u isti folder... i to je to!
Primecujemo ni tebe ni nekih drugihWow,drugari nije me dugo bilo,extra su ove epizode na ATV-u!![]()
Afri,koliko sam primetio na onom sajtu postoji jedino kompletan prevod samo prve sezone i nekoliko drugih,dok ostalih epizoda nema...
Meni ima svih 140 epizoda do osme sezone... Poslednja epizoda koja ima prevod na tom sajtu je LOS PADRES DE ELLA.
Ali ne mogu da se skinu prevodi za neke sezone, mogu samo za 1. sezonu i za neke epizode iz drugih sezona...Naravno, nije uopste problem...
www.rapidlibrary.com
Uvek kucas los serrano i posle toga 1x01(1 sezona 1 epizoda), 1x02(1 sezona, druga epizoda) itd.. i skidas u sest delova... kada skines raspakujes samo prvi deo i komp ce sam da poveze i ostalih 5 delova u jedan DVD RIP! I tako dobijas celu epizodu... Prevod skidam ovde http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=272&s=sve .....tu nema samo 8. sezona.... Provereno titlovi su odlicni.! Inace seriju gledam preko Gom playera... koji ako nemate mozete da skinete http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html
Nije loshe,ali ne moras toliko da se mucis..mozes staviti i samo prevod ovde ili poslati nama koji hoce na pm ili preko msn-a...Jer,brinem za tvoj rezac...spalice se..hahaha...
ma nije meni tesko... samo ja sebi da skinem i narezem...
Bas mi nedostaju ludaci. Idem na more vracam se za 15 dana.
Uzivajte!![]()
Afri,a kako da skinem sa tog sajta prevod za 2-7 sezonu..posto nece...![]()
E Afri hvala puno nego ovakoooo ja sad odo na more i vracam se 24avgusta i hocu da vidim da oni koji su tu redovno posecuju temu da nebi bilo svasta
Aj Pozzzzz i cujemo se 24-og Afri spremi diskove do tad
PS:Sve sto ste pisali procitacu kad se vratim POZZZZZ![]()