Seranovi

Hahahahahahaha Fiti kad peva .A Hosiko koliko mi je nedostajao on mi je skroz gotivan lik.Fiti je konacno razumeo Dijega a bas me je nervirao a Coni opet oce da se petlja asa Nacom Grrrrrrrrrr
Jedva ceka sutra da dodje mali i da ih napujda zato sto mu neveruju

PS:Nesto sumnjam u kvalitet ovog Nacovog sveta ili kako god ali necu da pricam dok nevidim

I jel znate sta je bilo sa onom grupom u kojo su Viktor i Natalija Nakutoro tako nesto bese nesto Japansko

Hahahahahahaha Fiti kad peva .A Hosiko koliko mi je nedostajao on mi je skroz gotivan lik.Fiti je konacno razumeo Dijega a bas me je nervirao a Coni opet oce da se petlja asa Nacom Grrrrrrrrrr
Jedva ceka sutra da dodje mali i da ih napujda zato sto mu neveruju

PS:Nesto sumnjam u kvalitet ovog Nacovog sveta ili kako god ali necu da pricam dok nevidim

I jel znate sta je bilo sa onom grupom u kojo su Viktor i Natalija Nakutoro tako nesto bese nesto Japansko
Verujem da ce serija biti dobra cim je isti producent,al ne ocekujem nista specijalno...:roll:
Ali nervira me sto pocinje tek na jesen,pa ja je necu pratiti redovno ko sto nisam mogao ni seranove :(
A sta ce pustati do jeseni?Onu Ivon 3 sata? :hahaha1: :bljak:

Poslednja izmena:
4855_1142863102565_1557115747_30363.jpg

Recite mi, da li liči na Anu?

e brate ova tete u svakoj epizodi je sve bolja i bolja :per: :per:
U prosloj epizodi kad ju je gilje dovatio za pozadino, brate blago njemu, koliko su glumili u seriji izvatao ju je on ko niko drugi, bas me interesuje da li su i dalje u vezi, jao u utorak poslednja epizoda, sranje, i onako sam se smarao ovih 15 dana od ove glupe kise nista nije moglo da se radi, sad jos kad nema seranovih sranje, ali hosiko je mnogo dobaaaaaar lik :D :D

Nisam veceras gledala zato sto mi nije radio studio b!
Osecam da se ovo samo meni desava :sad2::sad2::sad2: mrzim ih!
Ja taj pakov svetu necu ni da gledam...
Na face-u su poludeli salju neke peticije,proteste :roll:
moracu sad u 3h da gledam.......
E,sta ce biti sa temom posle zadnje ep:
Ocemo li pisati i dalje novosti o glumcima itd.itd?

Ako budu opet pustili seranove, onda cemo pisati... Mada su prve pustene ep. seranovih zavrsile pre nekoliko good. :lol:

@BOssko

Moraces da mi sredis za drugaricu:per:

Salim se.:)

@tema

Kako mi je bilo zao HOsika.:lol: Ni kriv ni duzan, a najvise je najebao...:lol:

Ako budu opet pustili seranove, onda cemo pisati... Mada su prve pustene ep. seranovih zavrsile pre nekoliko good. :lol:

@BOssko

Moraces da mi sredis za drugaricu:per:

Salim se.:)

@tema

Kako mi je bilo zao HOsika.:lol: Ni kriv ni duzan, a najvise je najebao...:lol:
LoL mislila sam da ce tvoj odgovor biti: Da,naravno da cemo pisati uprkos svemu jer ih najvise volimo. al nema veze xD
U utorak zadnja ep :sad2::sad2:

Poslednja izmena:
LoL mislila sam da ce tvoj odgovor biti: Da,naravno da cemo pisati uprkos svemu jer ih najvise volimo. al nema veze xD
U utorak zadnja ep :sad2::sad2:

Ja sam ustvari i mislio to...naravno da cemo pisati o njima, i stvarno ih mnogo volimo...i pisacemo o njima( xD ).:)

Je l' ti sad lakse? xDD

Jasta... Taman u utorak dolazi "neka osoba" i jos zadnja ep. seranovih...jedva iscekujem.:p

Ja sam ustvari i mislio to...naravno da cemo pisati o njima, i stvarno ih mnogo volimo...i pisacemo o njima( xD ).:)

Je l' ti sad lakse? xDD

Jasta... Taman u utorak dolazi "neka osoba" i jos zadnja ep. seranovih...jedva iscekujem.:p
Da,naravno da mi je lakse xD lol
Dobro je :D
pisacemo :lol:
naravno da necemo xD
Zao mi je sto ana ipak na kraju nije bila sa dijegom...
I ja idem negde na celo leto tako da je i meni dobro doslo sto je zadnja ep...

Back