Seranovi

slazem se sa svim pomenutim scenama od sinoc u prethodnim postovima.. i meni su iste bile smesne.. ali i ono, kako ko udje u kucu, kaze "Ovde nesto smrdi" :D
ovi klinci napravise horor od serije :hahaha:
pa i kad je Raul pokazivao Marcosu kako da rukuje sa mikrofonom :hahaha:
i audicija nije bila losa :lol: nazivi ona 2 benda "Hristove rane" i "Zrtve Hirosime" :lol:
a veceras gledamo "Yo Confieso" :arrow: "Priznajem"..
:think:

kako napili popa :hahaha:
Diego:"Upamticu ti ovaj udarac!", kada ga je Marcos udario.. :hahaha:
opet Diego, sada Evi:"Od sutra se tusiras hladnom vodom" :hahaha:
i sa njom ce pregurati zaljubljivanje u brata, isto kao sto je onda rek`o Marcosu..
i Fiti sa onom kineskinjom :hahaha:
hahahahahaahahahahhaahah.. stvarno super epizoda je bila..
:D

moderatore madona girl
sada sam videla teme na fudbalu i uocila da zvezda i partizan zajedno imaju malo vise od pola postova i pregleda koliko imaju seranovi tako da je glupo i nerealno uporedjivati to...pozdrav

koji cirkus kad je Markos bacio Evu u kantu umro sam od smeha :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A oni klinci napili popa :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

sve su blesavi obozavam ih :super::super::super:

A Eva umesto da izadje iz kontejnera ona se naslonila i razmislja....
Karmen sanja Santija.Jel bese u kineskom restoranu na stolu? :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Zazmurite i zamislite tu scenu...
Santi kolicni je ne bi mog'o ni da pridje ************ :haha: :haha: :haha:

Poslednja izmena:
seranovi su odlichni.krivo mi je shto mi je dosta vremena trebalo da shvatim to.
bila sam skeptichna jer je shpanska ili ti meksichka serija u pitanju.

Serija jeste odlicna,ali poredjenje ''spanska ili ti meksicka'' je malo bzw,jer je ova serija bas spanska,a meksicke su ti one sa pinka (dvoje se vole,pa se na kraju vencaju-ili ti sapunjara kako se kaze)...

Jao jedva cekam reprizu:mrgreen:,nisam sinoc gledala epizodu :confused::(

ma, znas onu epizodu sa vanzemaljcima, kao njih dvojica ih videli.. i ubedjivali ostale da je to istina sto pricaju.. ne znam tacno koja ep. je u pitanju ali mi naslov ove veceras deluje da je o tome rec..

Raul ***** :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
A stavlja jastuk da ga ne primete cure :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Kad je poljubio markosa pred svima u skoli :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
SANTI JE GENIJE KOJI ZUBI HAHAHAHAHAHAH:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ma nemogu da dojdem sebi jos hahahahaha :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back