Seranovi

@funny!
Nema na čemu.

Pa iskreno i nije neki pevač,pesme su nekako..detinjaste,ali su mu tekstovi solidni i dobro dođu kao vežba za prevođenje onima koji uče španski.Dosta razumljivi i bez puno žargona.

Aha...
Sto je dobra pesma Fran_Perea_-_La_vida_al_reves, ali steta sto nema spot isecen iz serije...lepse je kad Fran peva, pa se stvore slike cele porodice seranovih....bas ume da rastuzi pesma kad je on peva u seriji:( A ovako i nije nesto...:neutral:

P.S. fortes hvala mnogo za text! Nasao sam pesmu i extra je!!:super:
Ali opeet bi bilo dobro da imam isecak is danasnje epizode:(:(:(

Funny care daj adresu sajta da gu:D skidam i ja.

Poslednja izmena:
nije se vratila lucia još......večerašnja ep. nije nista posebno u odnosu na prošlu....ali kandela i fitiji kao spermatozoidi i jajna ćelija....pa kad se pojavi dijego i ode sa kandelom.....xaxaxaxaxaaaxaxaa

Aha...
Sto je dobra pesma Fran_Perea_-_La_vida_al_reves, ali steta sto nema spot isecen iz serije...lepse je kad Fran peva, pa se stvore slike cele porodice seranovih....bas ume da rastuzi pesma kad je on peva u seriji:( A ovako i nije nesto...:neutral:

P.S. fortes hvala mnogo za text! Nasao sam pesmu i extra je!!:super:
Ali opeet bi bilo dobro da imam isecak is danasnje epizode:(:(:(

Имаш на ју тјубу клип кад Маркос саставља ту песму,а Ева му помаже,и онда је он пева и екстраааа звучи!;)

Evo vam adresa na youtube scene koju mi je trazio funny.Ide pesma ali tako da je isecena celokupna scena iz epizode

Pa sad fino download-ujte po zelji ko hoce.:mrgreen:

p.s.Obeco sam coveku da cu da stavim pa nije fer da mu ne ispunim zelju.:D

Izgleda tako:
imagen.php

Jao kako ima jedan dobar horor sa njom.. ;)

^^tema

Skroz ok serija. Bez patetike. :D

Ma i meni je interesantna u seriji kao mali zenski klon Hitlera :per:

Zamisli da si na mesto Fitija i sanjo si nesto lose i u tom trenutnku ustanes da pisas covece ja bi se upisao u gace nacisto.:D

Back