Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ако имате нешто да напишете напишите,ако немате немојте и ето,хоћете ли се сећати и по чему или нећете и због чега,ако имате нешто пристојно да напишете изволите.
"Tuđe mišljenje se mora uvažavati iako je različito i ne sme se vređati niko ko misli drugačije, niti je dozvoljena upotreba uvredljivih izraza i pogrdnih imena. Uvek postoji mogućnost da se na kulturan, odmeren ili duhovit način nekome odgovori, ali ne i upućivanjem uvreda. Koristite snagu argumenata, a ne provokacija.
Provokacija, odgovor na provokaciju i upuštanje u međusobnu prepirku nisu poželjni na Forumu. Svako ko ih pokrene snosi odgovornost i podleže sankcijama, ali i svako ko odgovori na iste i upusti se u prepirku."
Dobre mesaste paprike, nanizao 20 kila, ispeko oljustio i zamrzao 20 kila, crnog patlidzana desetak kila isto pecenog i oljustenog, celog paradajza u koficama 20 kila, obario i zamrzao bamiju
Kvalitet, kvantitet mi ne znači puno.
Poslovno, stavio sam nov krov na zgradi sa stanovima, što sam kupio pored Dunava. Kupao sam se na pesčanoj plaži ispod apartmana kod Nina.
Jednom si čini mi se, otvorila temu ili pisala na njoj, gde bi ste ili kako, dočekali starost. Tada sam napisao mirno pored reke ili kraj mora, i radim na tome da to i ostvarim.