Bambi
Elita
- Poruka
- 19.122
Sto pitas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se zezati sa ozbiljnim stvarima.U tvom slucaju nije dobar nikad.
Posto ne postoji sto posto sigurna kontracepcija.
Želim da te bolje upoznamSto pitas?
Misliš da je bolje da ćuti o tome? oONemoj da mu pises sedim na jajima!![]()
Pa bar sediMisliš da je bolje da ćuti o tome? oO
Slično je.Aj da čujemo kakva su vam iskustva, da li je isto kao u gradu ono odeš u diskać poiješ dva pića nađeš partnerku/partnera i opa cupa. Najbliže što sam ja imao seksu je na nekoj svadbi kod mog brata pod šatrom, i tu bila ono muzika i popilo se i igra se kolce. Ja upo pored jedne fantastične snajke i stisli se mi, pa posle kola išlo ono nasumično igranje i naz dvoje stalnu tu jedno do drugog i lepo nam bilo. Onda dođe ćale i kaže e da vas upoznam, ovo ti je sestra od strica...
Imala sam jednu ljubav na selu kod babe i dede... eeeeeh...OMG. Pa nije tema o jebаnju rođaka sa sela... El imo neko neko iskustvo idi smo svi isti?
Moji baba i deda zajedno 22 brace i sestaraMoji (tu racunam i babe i dede, a ne samo roditelje) su mnogo pazili na odrzavanje odnosa i veza medju rodbinom. Ali ih opet ne znam sve.
A moja deca ce ih znati jos manje.
Pa dobro, esi jehbo nešto u selu il nisi?
I jel pao sexicAj da čujemo kakva su vam iskustva, da li je isto kao u gradu ono odeš u diskać poiješ dva pića nađeš partnerku/partnera i opa cupa. Najbliže što sam ja imao seksu je na nekoj svadbi kod mog brata pod šatrom, i tu bila ono muzika i popilo se i igra se kolce. Ja upo pored jedne fantastične snajke i stisli se mi, pa posle kola išlo ono nasumično igranje i naz dvoje stalnu tu jedno do drugog i lepo nam bilo. Onda dođe ćale i kaže e da vas upoznam, ovo ti je sestra od strica...