seoba poslanika

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A šta je sa zapošljenim osobljem u staroj skupštini? Oće li oni da dobiju otkaze, kao tehnološki višak ili će nastaviti da primaju platu kao da se ništa ne dešava...

Uopšte, hoće li stara zgrada biti prodata, izdata ili sl, da Srbija ima neku konkretnu korist od nje...

Vdiš, ne bi me nimalo čudilo da zadrže obe zgrade, zaposlene u staroj skupštini i da zaposle nove u bivšoj saveznoj.

Te nema u bivšoj saveznoj mesta za sve poslaničke klubove, te za tamo neke administrativne odbore, blabla....:roll:

Bolje ovde da se presele

2jfitrn.jpg

Vdiš, ne bi me nimalo čudilo da zadrže obe zgrade, zaposlene u staroj skupštini i da zaposle nove u bivšoj saveznoj.

Te nema u bivšoj saveznoj mesta za sve poslaničke klubove, te za tamo neke administrativne odbore, blabla....:roll:

Čuo sam za to , zato i pitam... Mislim, bruka je koliko je to administracije...

Zgradu treba iznajmiti Breni , da tu napravi novi studio za Grand show.... Ili najveću folkoteku na balkanu... Pola para njoj, pola državi i svi srećni...:lol:

Nemoj slučajno da si izda vladi RSK u izgnanstvu, da tu održava svoje sednice... To je neisplativo..:lol:

Pa i treba jednom više da se skupština premesti u zdanje koje joj je namenjeno. Ono je jedna od najlepših i najdominantnijih zgrada u Beogradu, kojoj treba da služe poslanici, a ne ona njima. Ne treba čekati povoljan saziv da bi se preselili.

Što se oblačenja tiče ja bih tu uveo striktan kodeks. Muškarci u sakoima i kravatama, žene u suknjama ispod kolena, bez dubokih dekoltea i bez uskih haljina. Sve ostalo treba da se smatra nepoštovanjem parlamenta i da se shodno sankcioniše.
Dvoje-troje neće uspeti da uđu, dićiće se frka, ali će da nauče za ubuduće.

e, kodeks.

forma ili sadrzina? ko je na vlasti njemu je do frome, sadrzinom vlada po sopstvenom cefu, kkako vidimo zadnjih par saziva

ajde prvo da se -po kodeksu- maknu svi koji su imali negativan saldo u mandatu.

redom odozgo .... ,pa....., ministri...., pa experti(katastrofalni)..., pa gradske vlasti (bgd npr)...

znaci i sadrzina i forma

ključni momenat.

bagra od narodnih poslanika nije spremna za takvu salu, sad će da ukaljaju i to mesto svojim gownima.

Ех,
кад ту салу нису укаљали извођачи "петооктобарске револуције",
они који су износили слике и фотеље
и они који су подметнули пожар, неће ни ови ...

Изабрани представници народа ...

ЗЕС и Со.

Опозиција је истерана новим пословником ...

Back