Senzacijonalno: David Icke otkrio da mu je, uskoro, bivsa supruga "guster"??? : O

gost 15307

Legenda
Poruka
56.060
David i Pamela iz sretnijih...tirkiznijih dana...

article-2083287-0F5B35DB00000578-498_468x505.jpg

http://www.dailymail.co.uk/femail/a...n-lizards-story-marriage-breakdown-weird.html

Znaci, David Icke se razvodi...drugi put, sto je samo po sebi nebitno
bitni su, sudeci po izjavi njegove uskoro bivse supruge, razlozi ovog razvoda...
missim, razvode se ljudi iz raznih sumanutih razloga i sve ih podvedu pod "nepomirljive razlike"
al ova ce brakorazvodna pranica, bez sumnje, biti vrlo zanimljiva

aj prvo da cujemo sta Pamela kaze (bitno je istaknuto prigodnom zelenom bojom)

"Or that one of the reasons they split up, according to Pamela, is that he became suspicious that she is a shape-shifting alien.

"‘He can’t figure me out — he thinks I might be a reptilian,’
says Pamela.

‘Of course, I’m not. David and I had a deep connection, we were meant to be together, but he turned against me. I’ve been through utter bewilderment, pain, sorrow and heartbreak.’

So presumably Pamela thinks her husband is crazy, a fraud or is enjoying a great joke at the expense of gullible conspiracy theorists? Well, actually no.
Pamela — in all other respects an intelligent and articulate woman — also believes sinister forces lurk in dark corners.

So much so, that during the 11 years they spent together, she devotedly accompanied Icke on his travels, spreading the word."

a evo i Davidove reakcije:

David Icke did not respond to requests for a comment, but in an online blog one of his friends has written about the divorce battle between him and Pamela.

She says Pamela is demanding ‘immense amounts of money’ from her husband and that his first wife, Linda, and his children have been supportive of him.

Pamela, meanwhile, says she just wants to get on with her life.

‘I have learned that no matter how kind you can be to someone, or how loving you are to someone, if they choose to remain holding on to their own emotional stuff, you must love them and leave them.

‘I am unattached emotionally, though I care for him. I have always been an extreme optimist and peace is my desire. I just want the divorce settled so I can move on.’

Last night, Mr Icke rejected the allegations made against him by Pamela and refuted her version of events.

zanimljivo...zanimljivo da je nije "izvalio" momentalno vec nakon poduzeg bracnog staza...(evo je MISTERIJA - naglasavam u slucaju
da se...neko zbuni pa je ne uspije pronac...)
pa missim, ako on kao expert ne mere razlikovat "gustere" od ljudi onda smo stvarno nadrljali...
s druge strane, ispade da je Davidu, kao i njegovoj supruzi, kesh i lagodan zivot itekako bitan...
toliko bitan da jedno drugo razvlace po novinama??? hm...da covjek ne povjeruje

ostaje da vidimo; sta ce sud reci na argumente tipa "moja supruga je reptilijanski shejpshifter"
ili jos gore na Pameline tvrdnje da s Davidom nesto nije u redu...ako u svima vidi "reptilijance"...

jos ako dovede kakvog...psihijatra...auuu...z:mrgreen:

Poslednja izmena:
na sred parnice... on: Evo je, sad se shejpshiftuje!

on ili sledbenici

ma nema shanse da mu advokat dopusti take ispade...mada bi bilo zabavno...
znaci, to samo kao njen advokat bude bash, bash majstor svog zanata
pa mu to nekako iscijedi...ili ako je Pamela bila pametnica pa recimo snimala...kojesta...
voli David... zeleno, vise nego ista...
a voli i Pamela...i tako...namjeri se junak na junaka...:zper:

Ja mislim da David samo zarađuje pare na budalama.
Kakvi bolan gušteri ?

pa nemam pojma...missim, David je "prozreo" mnoge "gustere"
u svojoj dugoj i...zimzelenoj karijeri...i to onako...ko od shale;
kao "ovaj je guster, onaj je guster...kupite moju knjigu, kupite ulaznicu
za moje osmosatno predavanje...da vam kazem ko je sve guster i sta im je plan..."
a vidi ovo....za "rodjenu" zenu nije znao...ooo...:O

pa nemam pojma...missim, David je "prozreo" mnoge "gustere"
u svojoj dugoj i...zimzelenoj karijeri...i to onako...ko od shale;
kao "ovaj je guster, onaj je guster...kupite moju knjigu, kupite ulaznicu
za moje osmosatno predavanje...da vam kazem ko je sve guster i sta im je plan..."
a vidi ovo....za "rodjenu" zenu nije znao...ooo...:O

kako ne kako ne dejvid i jede gushtere u svakom obroku
samo mu se ova uvuklaz:lol:

Moj drug se bio napalio na knjige tog Dejvida, jedva ga odgovorih da ne sune 1500d za to...
A ozbiljan čovek, porodičan, nikad nije bio nešto sklon maštarijama, našao mu te tekstove na internetu i ne znam šta ga je u njima tako tresnulo da je poverovao u to...
Možda je Dejvidova žena neki kosmički kameleon, menja boju a i oblikz:)

a mozda i nije...mozda je obicna ofarbana plavusa tj najobicnija moguca zena
koja bi da se razvede i uzme pola love...
te mozda "humanoidnih reptila" opce nema...

ili jos...gore
mozda ih i ima, ali ih David razlikuje od ljudi koliko i mi
tj. ne razlikuje ih...

mozda...i tako :lol:

Poslednja izmena:

Back