- Poruka
- 95.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego, imate tag od mene na jednoj temi, nikako da pogodimo o cemu se radi, kaze da se nekad koristio za slajd shou pa mozda znate o cemu je rec.И ми тебе![]()
Видим Јелена да је дилема разрешена .То је рам за слајдове. Некада је то коршћено за пројетовање слика на зид , велики формат. Да би их видео оне су на филму и то позитиву . Пројектор је обично у облику бубња а слице се сатљају у тај рам како могле да се ставе у тај бубањ.Nego, imate tag od mene na jednoj temi, nikako da pogodimo o cemu se radi, kaze da se nekad koristio za slajd shou pa mozda znate o cemu je rec.
Видим Јелена да је дилема разрешена .То је рам за слајдове. Некада је то коршћено за пројетовање слика на зид , велики формат. Да би их видео оне су на филму и то позитиву . Пројектор је обично у облику бубња а слице се сатљају у тај рам како могле да се ставе у тај бубањ.
Ona je moja jednooka zmija i uvek se rado igram s njomНемој се играти са њом, видиш да има једно око.

koliko casica si popila

da nemas ove naocare za vid pomislio bih da nina.samo sto ona ima smedje oci.slatka si
Misliš -limenki?koliko casica si popila![]()
rakijaMisliš -limenki?
Ne pijem to.rakija
Donald Pleasence legenda Halloween-a![]()
Na ovog ličiš kad je bio mlad
Malo samo...haha..Waooo macko.. malo si se igrala...